Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Sahabe-i Kiram
EN COK SEVDIGIMIZ 3 SEY DENILSE?? ne derdiniz bakin onlar ne demis
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="GÖNÜLSIZIM" data-source="post: 129650" data-attributes="member: 11723"><p><strong>En Çok Sevdiğiniz 3 Şey Denilse...</strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">EN ÇOK SEVDİĞİMİZ 3 ŞEY DENİLSE ? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000">Ne derdiniz bakın onlar ne demiş.....</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000"></span></span></span></strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000"><strong>Cenab-ı Rabbul Alemin hazretleri buyurdu:Sıkıntıları kaldırmak,günahları mağfiret etmek,ayıplan setretmek... </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000"><strong>-Peygamber Efendimiz(a.s.m) buyurdular ki: </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000"><strong>''Bana üç şey sevdirildi: güzel koku,helal nisa (kadin),gözüm nuru olan Namaz...'' </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000"><strong>-Hz. Ebubekir (r.a) ise bana üç şey sevdirildi: </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000"><strong>''Senin yüzüne bakmak,Kizimin Rasulullah'ın zevcesi olmasi,Cenab-ı Hakkın yolunda mal harcamak.. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008000"><strong>-Hz. Ömer (r.a) bana üç sey sevdirildi.</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>İyilikle emretmek,kötülükten nehyetmek,eski kaftan giymek </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>-Hz. Osman(r.a) Dünyada bana üç sey sevdirildi. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>Aç doyurmak,kuran okumak,çıplak giydirmek </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>-Hz. Ali (r.a) bende dünyadan üç seyi sevdim:</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>Misafire hizmet etmek, yaz gününde oruç tutmak, düşmana kılıç vurmak </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>-İbni Abbas (r.a): Bana da üç şey sevdirildi:</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>Mahlukattan uzlet, Allah ile ünsiyet, Allah'a tövbekar olmak </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>-Hz. Hasan (r.a): Bana da üç şey sevimli geldi: </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>Geceleri namaz kılmak, sözün doğrusunu söylemek, hastaları ziyaret etmek </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>-Hz. Hüseyin (r.a): Ben üç seyi sevdim: </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>Allah'a Muhabbet,Allah için fukaraya şefkat,Allah yolunda şehadet </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>-Hz. Hamza (r.a) Bana da üç sey sevimli gelir: </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>Ahde vefa,emaneti eda,cemaate devam. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>-Hz. Ayse bana sevimli gelen üç şey: </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>Ana babaya ikram, helal kazanç, haramdan sakınmak </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>-Hz. Fatıma ise: </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>Yetimlere şefkat,komsuya ihsan,fakir ve zayıflara merhamet </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>Ya Siz...</strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GÖNÜLSIZIM, post: 129650, member: 11723"] [b]En Çok Sevdiğiniz 3 Şey Denilse...[/b] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#008000]EN ÇOK SEVDİĞİMİZ 3 ŞEY DENİLSE ? Ne derdiniz bakın onlar ne demiş..... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#008000][B]Cenab-ı Rabbul Alemin hazretleri buyurdu:Sıkıntıları kaldırmak,günahları mağfiret etmek,ayıplan setretmek... -Peygamber Efendimiz(a.s.m) buyurdular ki: ''Bana üç şey sevdirildi: güzel koku,helal nisa (kadin),gözüm nuru olan Namaz...'' -Hz. Ebubekir (r.a) ise bana üç şey sevdirildi: ''Senin yüzüne bakmak,Kizimin Rasulullah'ın zevcesi olmasi,Cenab-ı Hakkın yolunda mal harcamak.. -Hz. Ömer (r.a) bana üç sey sevdirildi.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=green][B]İyilikle emretmek,kötülükten nehyetmek,eski kaftan giymek -Hz. Osman(r.a) Dünyada bana üç sey sevdirildi. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=green][B]Aç doyurmak,kuran okumak,çıplak giydirmek -Hz. Ali (r.a) bende dünyadan üç seyi sevdim:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=green][B]Misafire hizmet etmek, yaz gününde oruç tutmak, düşmana kılıç vurmak -İbni Abbas (r.a): Bana da üç şey sevdirildi:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=green][B]Mahlukattan uzlet, Allah ile ünsiyet, Allah'a tövbekar olmak -Hz. Hasan (r.a): Bana da üç şey sevimli geldi: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=green][B]Geceleri namaz kılmak, sözün doğrusunu söylemek, hastaları ziyaret etmek -Hz. Hüseyin (r.a): Ben üç seyi sevdim: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=green][B]Allah'a Muhabbet,Allah için fukaraya şefkat,Allah yolunda şehadet -Hz. Hamza (r.a) Bana da üç sey sevimli gelir: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=green][B]Ahde vefa,emaneti eda,cemaate devam. -Hz. Ayse bana sevimli gelen üç şey: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=green][B]Ana babaya ikram, helal kazanç, haramdan sakınmak -Hz. Fatıma ise: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=green][B]Yetimlere şefkat,komsuya ihsan,fakir ve zayıflara merhamet Ya Siz...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Sahabe-i Kiram
EN COK SEVDIGIMIZ 3 SEY DENILSE?? ne derdiniz bakin onlar ne demis
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…