Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Resim - Karikatür ve Animasyon
en gıcık hazır cevaplar..:)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sancaktar" data-source="post: 31227" data-attributes="member: 566"><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Mansiyon</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Hava Yollarında yemek servisi zamanı. Hostes en öndeki adama kibarca gülümseyerek sordu:</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">- Yemek ister misiniz efendim?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Kendini lokantada zanneden yolcu servis masasına baktı:</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">- Seçeneklerim neler?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Hostes yine kibarca gülümseyerek seçenekleri sundu:</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">- Evet veya hayır.</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">***</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"><span style="color: darkslateblue">3 üncü</span></span></span></strong><span style="color: navy"></span></p><p> <span style="color: navy"></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bir alışveriş merkezindeyiz. Yaşlı bir hanım tavuk reyonunda bir türlü istedigi kadar büyük bir tavuk bulamayınca, onu izleyen reyon görevlisine söylendi:</span></span></strong></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">- Bu tavukların daha büyük olmaları mümkün degil mi?</span></span></strong></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Görevli tonton teyzeye takılmadan edemedi:</span></span></strong></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">- Mümkün degil teyze, onlar ölü.</span></span></strong></span></p><p> <span style="color: navy"></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">***</span></span></strong></span></p><p> <span style="color: navy"></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple">2 nci</span></span></strong></span></p><p> <span style="color: navy"></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple">Kamyon sürücüsü "dikkat, alçak köprü" ikaz levhasını fark ettiginde iş işten çoktan geçmişti. Olanca hızıyla üst köprüye bindirdi ve orada sıkıştı kaldı. Arkasında kilometrelerce araç kuyrugu oluştuktan sonra trafik/kurtarma ekibi nihayet geldi. Kurtarıcı işine başlarken polis de gözleri sıkışmış kamyonda, sürücüye yaklaşarak söze girmiş olmak için sordu:</span></span></strong></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple">- Köprüye sıkıştınız, he?</span></span></strong></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple">Sürücü canı burnunda homurdandı:</span></span></strong></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple">- Yo, köprü taşıyordum, mazotum bitti.</span></span></strong></span></p><p> <span style="color: navy"></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: purple">***</span></span></strong></span></p><p> <span style="color: navy"></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">1 inci</span></span></strong></span></p><p> <span style="color: navy"></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Trafik kuralı ihlali yapan kimsenin çıkmadıgı uzun bir nöbetin sonunda polis nihayet aşırı hız yapan bir aracı durdurdu. Sürücü camı açtı. Ruhsat ve ehliyetini uzattı. Polis ceza makbuzunu cebinden çıkarırken keyifle gülümsedi.</span></span></strong></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">- Sizi bütün gün bekledim.</span></span></strong></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Sürücü nasıl olsa cezamı öyle ya da böyle çekecegim rahatlıgıyla, iç çekerek cevap verdi.</span></span></strong></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">- Anlıyorum memur bey. Elimden geldigi kadar hızlı gelmeye çalıştım ben de.</span></span></strong></span></p><p><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Polis, dakikalar süren gülmesi kesilmeyince adama eliyle git, git işareti yaptı ve adam cezadan kurtuldu</span></span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sancaktar, post: 31227, member: 566"] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Mansiyon[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Hava Yollarında yemek servisi zamanı. Hostes en öndeki adama kibarca gülümseyerek sordu:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]- Yemek ister misiniz efendim?[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Kendini lokantada zanneden yolcu servis masasına baktı:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]- Seçeneklerim neler?[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Hostes yine kibarca gülümseyerek seçenekleri sundu:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]- Evet veya hayır.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]***[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy][COLOR=darkslateblue]3 üncü[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=navy] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Bir alışveriş merkezindeyiz. Yaşlı bir hanım tavuk reyonunda bir türlü istedigi kadar büyük bir tavuk bulamayınca, onu izleyen reyon görevlisine söylendi:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]- Bu tavukların daha büyük olmaları mümkün degil mi?[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]Görevli tonton teyzeye takılmadan edemedi:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]- Mümkün degil teyze, onlar ölü.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]***[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=purple]2 nci[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=purple]Kamyon sürücüsü "dikkat, alçak köprü" ikaz levhasını fark ettiginde iş işten çoktan geçmişti. Olanca hızıyla üst köprüye bindirdi ve orada sıkıştı kaldı. Arkasında kilometrelerce araç kuyrugu oluştuktan sonra trafik/kurtarma ekibi nihayet geldi. Kurtarıcı işine başlarken polis de gözleri sıkışmış kamyonda, sürücüye yaklaşarak söze girmiş olmak için sordu:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=purple]- Köprüye sıkıştınız, he?[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=purple]Sürücü canı burnunda homurdandı:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=purple]- Yo, köprü taşıyordum, mazotum bitti.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=purple]***[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=darkred]1 inci[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=darkred]Trafik kuralı ihlali yapan kimsenin çıkmadıgı uzun bir nöbetin sonunda polis nihayet aşırı hız yapan bir aracı durdurdu. Sürücü camı açtı. Ruhsat ve ehliyetini uzattı. Polis ceza makbuzunu cebinden çıkarırken keyifle gülümsedi.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=darkred]- Sizi bütün gün bekledim.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=darkred]Sürücü nasıl olsa cezamı öyle ya da böyle çekecegim rahatlıgıyla, iç çekerek cevap verdi.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=darkred]- Anlıyorum memur bey. Elimden geldigi kadar hızlı gelmeye çalıştım ben de.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=darkred]Polis, dakikalar süren gülmesi kesilmeyince adama eliyle git, git işareti yaptı ve adam cezadan kurtuldu[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Resim - Karikatür ve Animasyon
en gıcık hazır cevaplar..:)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…