Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Dua Kardeşliği
En Güzel Dualar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="medine gülü" data-source="post: 12419" data-attributes="member: 221"><p><strong>Cevap: Dua etmek serbest!</strong></p><p></p><p><strong><span style="color: #008000">Boynu bükük kulunum Ben </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Var olan, tek gerçek,haksın Sen </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Zindanım olan yalan dünyada, </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Garibim,sana hasret,mahpusum Ben </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Varlığı apaçık delillerle zahir olansın Sen </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Ruhu varlığını,yüreği sevgini haykıranım Ben </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">İlim ve kudretiyle,her şeye şahitsin Sen </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Aşkıma şahit ol,yolunda şehit olsam Ben </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Her şeye hükmeden, hakimsin Sen </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Ne olur hükmet kalbime; </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Yüreğimdeki aşkının düşmanı olan </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Şeytan ve onun yoldaşlarından </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Sana sığınırım, acizim Ben </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Zengin olan, zengin edensin Sen </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Sevginin,aşkının zengini olayım Ben </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Vedûdsün, çok seven,en sevgili Sen </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Sevginden beslenip,nefes alan,meftununum Ben </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Ne çıkar? </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Hiç kimse sevmesin Beni </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">Yeter ki Sen sev Beni, </span></strong></p><p><strong><span style="color: #008000">YETER Kİ SEN SEV BENİ.... </span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="medine gülü, post: 12419, member: 221"] [b]Cevap: Dua etmek serbest![/b] [B][COLOR=#008000]Boynu bükük kulunum Ben Var olan, tek gerçek,haksın Sen Zindanım olan yalan dünyada, Garibim,sana hasret,mahpusum Ben Varlığı apaçık delillerle zahir olansın Sen Ruhu varlığını,yüreği sevgini haykıranım Ben İlim ve kudretiyle,her şeye şahitsin Sen Aşkıma şahit ol,yolunda şehit olsam Ben Her şeye hükmeden, hakimsin Sen Ne olur hükmet kalbime; Yüreğimdeki aşkının düşmanı olan Şeytan ve onun yoldaşlarından Sana sığınırım, acizim Ben Zengin olan, zengin edensin Sen Sevginin,aşkının zengini olayım Ben Vedûdsün, çok seven,en sevgili Sen Sevginden beslenip,nefes alan,meftununum Ben Ne çıkar? Hiç kimse sevmesin Beni Yeter ki Sen sev Beni, YETER Kİ SEN SEV BENİ.... [/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Dua Kardeşliği
En Güzel Dualar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…