Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
En Güzel Dualar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 219339" data-attributes="member: 157"><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Allah'ım,</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">beni her Sınadığında Sana açılan ellerime Rızân'dan bir zerre bırak</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">kapında beklerken yüreğim ellerimde, </span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">ne kadar günahkar olsamda kulumdur de yüzüme bak..</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Senden başka hiç kimseye, </span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">değil nâ merde, merde dahi muhtaç etme beni..</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ateşinle öyle bir yak ki yüreğimi,</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sana gelen yollarda yandıkça yanayım, serinletsin can'ımı gözyaşlarım...</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">can'ım dedikçe ben cananım desin dualarım..</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">cananı bulmak için bana can veren, birtek sana eğilsin asî başım</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Can Sen Canan Sen, varım yoğum hepsi Sen/hepsi Senin..acizinim..</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Senin için olsun tüm sevmelerim, </span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">tüm sevdiklerim seninle gelsin, Senden gelsin.</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">ve bileyim ki; aslında kimsesizliğimdir, kalabalıklar..</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sen'den geldim Sana döneceğim, yalnız doğdum yalnız öleceğim</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">öldürmeden ol'dur beni,</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sen'den geldiğim gibi Sana döndür beni..</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Amîn...</span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 219339, member: 157"] [SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS]Allah'ım, beni her Sınadığında Sana açılan ellerime Rızân'dan bir zerre bırak kapında beklerken yüreğim ellerimde, ne kadar günahkar olsamda kulumdur de yüzüme bak.. Senden başka hiç kimseye, değil nâ merde, merde dahi muhtaç etme beni.. Ateşinle öyle bir yak ki yüreğimi, Sana gelen yollarda yandıkça yanayım, serinletsin can'ımı gözyaşlarım... can'ım dedikçe ben cananım desin dualarım.. cananı bulmak için bana can veren, birtek sana eğilsin asî başım Can Sen Canan Sen, varım yoğum hepsi Sen/hepsi Senin..acizinim.. Senin için olsun tüm sevmelerim, tüm sevdiklerim seninle gelsin, Senden gelsin. ve bileyim ki; aslında kimsesizliğimdir, kalabalıklar.. Sen'den geldim Sana döneceğim, yalnız doğdum yalnız öleceğim öldürmeden ol'dur beni, Sen'den geldiğim gibi Sana döndür beni.. Amîn... [/FONT][/B][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
En Güzel Dualar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…