Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
En Güzel Dualar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Muvahhid1" data-source="post: 249293" data-attributes="member: 1003203"><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong><span style="font-size: 12px">ALLAH'im ! beni; ihlasli ve ihlasa erdirilmis </span><span style="font-size: 12px">müttaki, senden hakkiyla korkan, zahid, senden </span><span style="font-size: 12px">razi ,senin kendinden razi oldugun, senin sevdigin </span><span style="font-size: 12px">,seni seven,iyilerden,saf-temiz ve sana yakin </span><span style="font-size: 12px">kullarindan eyle. </span><span style="font-size: 12px">Senin sevdigin ve razi oldugun </span><span style="font-size: 12px">seyi yapmaya beni ve bizleri muvaffak kil. </span><span style="font-size: 12px">Göz acip kapatincaya kadar dahi olsa hosnut</span><span style="font-size: 12px">olmayacagin seylerle beni baş başa birakma! </span></strong></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong><span style="font-size: 12px">ALLAH'im ! Beni Kur'an ahlaki ile ahlaklanan </span><span style="font-size: 12px">kullarindan eyle! </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><strong>Dünyayi salih kullarina nasil </strong></span></span></span><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: black"><strong>gösteriyorsan banada öyle göster..Amin.</strong></span></span> </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Muvahhid1, post: 249293, member: 1003203"] [COLOR=black][FONT=Book Antiqua][B][SIZE=3]ALLAH'im ! beni; ihlasli ve ihlasa erdirilmis [/SIZE][SIZE=3]müttaki, senden hakkiyla korkan, zahid, senden [/SIZE][SIZE=3]razi ,senin kendinden razi oldugun, senin sevdigin [/SIZE][SIZE=3],seni seven,iyilerden,saf-temiz ve sana yakin [/SIZE][SIZE=3]kullarindan eyle. [/SIZE][SIZE=3]Senin sevdigin ve razi oldugun [/SIZE][SIZE=3]seyi yapmaya beni ve bizleri muvaffak kil. [/SIZE][SIZE=3]Göz acip kapatincaya kadar dahi olsa hosnut[/SIZE][SIZE=3]olmayacagin seylerle beni baş başa birakma! [/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Book Antiqua][B][SIZE=3]ALLAH'im ! Beni Kur'an ahlaki ile ahlaklanan [/SIZE][SIZE=3]kullarindan eyle! [/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=black][B]Dünyayi salih kullarina nasil [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Book Antiqua][COLOR=black][B]gösteriyorsan banada öyle göster..Amin.[/B][/COLOR][/FONT] [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
En Güzel Dualar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…