Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
En Güzel Dualar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="harp" data-source="post: 252073" data-attributes="member: 1008315"><p>[FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Ey Rahman ve Rahim Olan Güzel Allahım</span>[/FONT] [FONT=verdana,sans-serif] [/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Gayem ve niyetim;idraki daha zor azamet,kibriyana layık olarak yaşamak. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Yaşarken de takdir ettiğin ömrün,her lahzasını rızan dairesinde hayat sürmek.</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Beni benden daha iyi bilen, ey Alim ve Hakim ve Rahim olan yüce Rabbim.</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Korkum Ahiretten çok,<strong><em>Seni</em></strong>,Habibini,Resulünü O günde geç görmekten ibarettir.</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Ya "Seriü'l-Hisab" olan Rahmanü'r-Rahim,hesabımı <strong><em>Sen</em></strong> benden çok iyi bilirsin. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Ne var ki bu fani dünyada yarattıklarını incitmesin ,elim,dilim,gözüm,azalarım.</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif] [/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px"> Kafam başaklar gibi, eğilsin başım,</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif] [/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px"> Dilim su gibi aksın da yürek ferahlatsın,</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif] [/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">İmanım,ve <strong><em>Sana</em></strong> olan aşk,muhabbet,sevgim;<strong><em>Senin</em></strong> aşk,sevgini hissettirsin. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Kime baksam,kime dokunsam,kiminle konuşsam,kimi görsem,kimi düşünsem...hep seni göreyim rahmet tecellilerinde ya RABBİM SEN BÜTÜN KUSURLARIMIZI GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA BİZE ACI MERHAMET ET.MEDET EYLE BİZE.BİZİ CEHENNEMİN KABRİN AZABINDAN KORU VE MUHAFAZA EYLE YA RAB..BİZİ CİNNİ İNSİ ŞEYTANLARIN ŞERRİNDEN NEFSİMİZİN VE ŞEYTANIN ŞERRİNDEN KORU UZAK EYLE BİZE YARDIM ET YA RABBİM...ARAMIZA DÜŞMANIN FİTNE VE FESADININ GİRMESİNE İZİN VERME YA RABBİ...SEN İSTERSEN HERŞEY OLUR SEN BİZİ CENNETİNE KABUL EYLE YARABBİM..SEN BİZİ FİTNE VE FESAD VE DECCAL VE SÜFYAN KOMİTELERİNİN ŞERRİNDEN DOYMAK BİLMEYEN MİDENİN ŞERRİNDEN VE MADDİ VE MANEVİ HASTALIKLARIN ŞERRİNDEN BİZLERİ KORU VE HUHAFAZA EYLE YARRABİM SEN BİZE HİDAYET TAKVA SABIR KUVVETİ VER YA RABBİM..SEN BİZE ZORLUKLARA BELALALAR A DAYANMA GÜCÜ KUVVETİ VER YA RABBİ DECCAL VE VE SÜFYAN VE FİTNE VE FESAD KOMİTELERİNİ TARUMAR ET YA RABBİ ONLARI KAHRU PERİŞAN ET ONLARA GAZABINLA AZABINLA HİDDETİNLE MUAMELE ET YA RABBİ...KALBİMİZE YUMUŞAKLIK VER KALBİMİZİ GÜNAH KİRLERİNDEN LORU MUHAFAZA ET YA RABBİM.. MUHAMMED S.A. V. ÜMMETİNE YARDIM ET YA ERHAMÜRRAHİMİN.....AMİN AMİN AMİN AMİN ECMAİN İNŞAALLAHUTEALA.....</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif] [/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px"> </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="harp, post: 252073, member: 1008315"] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Ey Rahman ve Rahim Olan Güzel Allahım[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4] [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Gayem ve niyetim;idraki daha zor azamet,kibriyana layık olarak yaşamak. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Yaşarken de takdir ettiğin ömrün,her lahzasını rızan dairesinde hayat sürmek.[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Beni benden daha iyi bilen, ey Alim ve Hakim ve Rahim olan yüce Rabbim.[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Korkum Ahiretten çok,[B][I]Seni[/I][/B],Habibini,Resulünü O günde geç görmekten ibarettir.[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Ya "Seriü'l-Hisab" olan Rahmanü'r-Rahim,hesabımı [B][I]Sen[/I][/B] benden çok iyi bilirsin. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Ne var ki bu fani dünyada yarattıklarını incitmesin ,elim,dilim,gözüm,azalarım.[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4] [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4] Kafam başaklar gibi, eğilsin başım,[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4] [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4] Dilim su gibi aksın da yürek ferahlatsın,[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4] [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]İmanım,ve [B][I]Sana[/I][/B] olan aşk,muhabbet,sevgim;[B][I]Senin[/I][/B] aşk,sevgini hissettirsin. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Kime baksam,kime dokunsam,kiminle konuşsam,kimi görsem,kimi düşünsem...hep seni göreyim rahmet tecellilerinde ya RABBİM SEN BÜTÜN KUSURLARIMIZI GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA BİZE ACI MERHAMET ET.MEDET EYLE BİZE.BİZİ CEHENNEMİN KABRİN AZABINDAN KORU VE MUHAFAZA EYLE YA RAB..BİZİ CİNNİ İNSİ ŞEYTANLARIN ŞERRİNDEN NEFSİMİZİN VE ŞEYTANIN ŞERRİNDEN KORU UZAK EYLE BİZE YARDIM ET YA RABBİM...ARAMIZA DÜŞMANIN FİTNE VE FESADININ GİRMESİNE İZİN VERME YA RABBİ...SEN İSTERSEN HERŞEY OLUR SEN BİZİ CENNETİNE KABUL EYLE YARABBİM..SEN BİZİ FİTNE VE FESAD VE DECCAL VE SÜFYAN KOMİTELERİNİN ŞERRİNDEN DOYMAK BİLMEYEN MİDENİN ŞERRİNDEN VE MADDİ VE MANEVİ HASTALIKLARIN ŞERRİNDEN BİZLERİ KORU VE HUHAFAZA EYLE YARRABİM SEN BİZE HİDAYET TAKVA SABIR KUVVETİ VER YA RABBİM..SEN BİZE ZORLUKLARA BELALALAR A DAYANMA GÜCÜ KUVVETİ VER YA RABBİ DECCAL VE VE SÜFYAN VE FİTNE VE FESAD KOMİTELERİNİ TARUMAR ET YA RABBİ ONLARI KAHRU PERİŞAN ET ONLARA GAZABINLA AZABINLA HİDDETİNLE MUAMELE ET YA RABBİ...KALBİMİZE YUMUŞAKLIK VER KALBİMİZİ GÜNAH KİRLERİNDEN LORU MUHAFAZA ET YA RABBİM.. MUHAMMED S.A. V. ÜMMETİNE YARDIM ET YA ERHAMÜRRAHİMİN.....AMİN AMİN AMİN AMİN ECMAİN İNŞAALLAHUTEALA..... [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4] [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4] [/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
En Güzel Dualar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…