Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
En Güzel Dualar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Huseyni" data-source="post: 256111" data-attributes="member: 27"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Kalbinin tesellisini aramak</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: red">Banu YAŞAR</span></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Ey tüm bildiklerimin gerçeğini yanında saklayan,</strong></span> <span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Ey kapattığım tüm pencerelerime kapılar açan,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Ey sesimi duyan,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Ey unuttuğum dualarıma bile cevap veren,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Ey kendimi bile zor taşırken, elimden tutup uçuran,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Ey vazgeçmeyen,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Ey teselli etmeyi en iyi bilen.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Aldığını tesellisiyle birlikte veren,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Vermeyi dilediğini istettiren,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Ey gitmeyen, hep gelen,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Ey seven ve sevdiren</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Kalpleri evirip çeviren, istediği şekle koyan,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Ey tüm sırlı isteklerimin aşikâr bilicisi,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Ey tüm yaralarımın şefkatli şifacısı,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Teselli et beni...</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Teselli ver yüreğime,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Sen beni bırakmazsın buralarda bilirim…</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Ey tüm yalnız anlarımın,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">En zavallı taraflarımın,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Tüm garip yanlarımın sahibi,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Tesellim Sen ol...</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Sen bil en derin yaralarımı,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Sen ört kapatamadığım tüm kapılarımı,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Kilitle yalanlarıma açılan pencerelerimi,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Bitir bitmeyen huzursuzluğumu,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Dindir susuzluğumu</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Teselli et beni...</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Bana teselli ver,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Tesellinle sevindir beni...</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Bırakma beni kendi susuzluğumda</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Bul beni, ben kendimi kaybetmeden önce</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Bırakma beni kendi kayıplarımın karanlığında</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Tesellinle aydınlığa çıkar beni...</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Sadece bir ip at dipsiz kuyularıma</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Bir ses yolla ıssızlığıma</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Teselli et beni...</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'">Tesellinle sevindir beni ne olur.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>AMİN.</strong></span> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huseyni, post: 256111, member: 27"] [CENTER][FONT=Verdana]Kalbinin tesellisini aramak [/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=red]Banu YAŞAR[/COLOR][/FONT][FONT=Verdana] [B]Ey tüm bildiklerimin gerçeğini yanında saklayan,[/B][/FONT] [FONT=Verdana] Ey kapattığım tüm pencerelerime kapılar açan, Ey sesimi duyan, Ey unuttuğum dualarıma bile cevap veren, Ey kendimi bile zor taşırken, elimden tutup uçuran, Ey vazgeçmeyen, Ey teselli etmeyi en iyi bilen. Aldığını tesellisiyle birlikte veren, Vermeyi dilediğini istettiren, Ey gitmeyen, hep gelen, Ey seven ve sevdiren Kalpleri evirip çeviren, istediği şekle koyan, Ey tüm sırlı isteklerimin aşikâr bilicisi, Ey tüm yaralarımın şefkatli şifacısı, Teselli et beni... Teselli ver yüreğime, Sen beni bırakmazsın buralarda bilirim… Ey tüm yalnız anlarımın, En zavallı taraflarımın, Tüm garip yanlarımın sahibi, Tesellim Sen ol... Sen bil en derin yaralarımı, Sen ört kapatamadığım tüm kapılarımı, Kilitle yalanlarıma açılan pencerelerimi, Bitir bitmeyen huzursuzluğumu, Dindir susuzluğumu Teselli et beni... Bana teselli ver, Tesellinle sevindir beni... Bırakma beni kendi susuzluğumda Bul beni, ben kendimi kaybetmeden önce Bırakma beni kendi kayıplarımın karanlığında Tesellinle aydınlığa çıkar beni... Sadece bir ip at dipsiz kuyularıma Bir ses yolla ıssızlığıma Teselli et beni... Tesellinle sevindir beni ne olur. [B]AMİN.[/B][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
En Güzel Dualar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…