Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
En Güzel Dualar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Huseyni" data-source="post: 260642" data-attributes="member: 27"><p><strong></strong></p><p><strong>Zeyd b. Sâbit anlatıyor:</strong></p><p></p><p><strong>Allah Resûlü (asm) bana bir duâ öğreterek onu her gün ailem ile birlikte okumamı tavsiye buyurdu.</strong></p><p></p><p><strong>“Her sabah şöyle de:</strong></p><p></p><p>‘Lebbeyk Allahümme lebbeyk ve sadeyk ve’l-hayra fî yedeyk ve minke ve bike ve ileyke. </p><p>Allahümme mâ kultü min kavlin ev nezertü min nezrin ev haleftü min halfin fe meşeyetüke beyne yedeyhi mâşi’te kâne </p><p>ve mâ lem teşe’lem yekün. </p><p>Velâ havle velâ kuvvete illâ bike. </p><p>İnneke alâ külli şey’in kadîr. </p><p></p><p>Allahümme ve mâ salleyte min salâtin fealâ men salleyte ve mâ laante min la’netin fealâ men laante. </p><p>İnneke ente veliyyün fi’d-dünya ve’l-ahireti. </p><p>Teveffenî müslimen ve’l-hıknî bissâlihîn. </p><p>Es’elüke Allahümme’r-rızâ bâ’de’l-kazâ ve berde’l-îş bade’l-memât </p><p>ve lezzeten nazar ile vechike ve şekvan ila likâike min gayri darrâin müdirretin… </p><p>Feğfirlî zunûbi küllehu. </p><p>İnnahü lâ yağfiru’z-zunûbe illâ ente ve tüb inneke ente’t-tevvâbü’r-rahîm.’ </p><p></p><p><span style="color: #ff0000">(Müsned, 5/191.)”</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huseyni, post: 260642, member: 27"] [B] Zeyd b. Sâbit anlatıyor:[/B] [B]Allah Resûlü (asm) bana bir duâ öğreterek onu her gün ailem ile birlikte okumamı tavsiye buyurdu.[/B] [B]“Her sabah şöyle de:[/B] ‘Lebbeyk Allahümme lebbeyk ve sadeyk ve’l-hayra fî yedeyk ve minke ve bike ve ileyke. Allahümme mâ kultü min kavlin ev nezertü min nezrin ev haleftü min halfin fe meşeyetüke beyne yedeyhi mâşi’te kâne ve mâ lem teşe’lem yekün. Velâ havle velâ kuvvete illâ bike. İnneke alâ külli şey’in kadîr. Allahümme ve mâ salleyte min salâtin fealâ men salleyte ve mâ laante min la’netin fealâ men laante. İnneke ente veliyyün fi’d-dünya ve’l-ahireti. Teveffenî müslimen ve’l-hıknî bissâlihîn. Es’elüke Allahümme’r-rızâ bâ’de’l-kazâ ve berde’l-îş bade’l-memât ve lezzeten nazar ile vechike ve şekvan ila likâike min gayri darrâin müdirretin… Feğfirlî zunûbi küllehu. İnnahü lâ yağfiru’z-zunûbe illâ ente ve tüb inneke ente’t-tevvâbü’r-rahîm.’ [COLOR=#ff0000](Müsned, 5/191.)”[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
En Güzel Dualar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…