Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
En Güzel Dualar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 380595" data-attributes="member: 1004566"><p>.</p><p><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"></span></span></span></p><p><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"></span></span></span></p><p><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"></span></span></span></p><p><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Ey Alemlerin Rabbi olan Allah´ım! Mücrim ama yüreği senin sevginle dolu bir kulun olarak affını niyaz ediyorum. Biliyorum ki sen Tevvab´sın ve tövbe için kapına gelenleri geri çevirmezsin. Beni de </strong></span></span></span><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">huzuruna</span></span></span><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"> kabul et ve affet Rabbim. Estağfirullah el-Azim. Estağfirullah el-Kerim. Estağfirullah er-Rahim. Efendimiz Muhammed aleyhisselatü vesselama alıp verdiğimiz </span></span></span><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">nefesler</span></span></span><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"> ve </span></span></span><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">okyanusların</span></span></span><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"> damlacıkları adedince salât ve selam olsun. </span></span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"></span></span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">Ey Rahmeti bol Kudreti sonsuz olan Sultan! Bütün </span></span></span><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">dünyada</span></span></span><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"> maddi ve manevi sıkıntı içerisinde bulunan Müslüman kardeşlerimize yardım ihsan eyle. Cihat eden kardeşlerimize cihatlarında muvaffakiyet ihsan eyle. Senin dininin yaymak gayesiyle gece gündüz çalışan kardeşlerimizi de muzaffer eyle Ya Rabbi! </span></span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"></span></span></span></span></strong></p><p> <strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"></span></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">İlahi Ya Rabbi! Müslüman devletler üzerinde kötü emelleri olan devletlerin oyunlarını bertaraf eyle. İslamiyet’in </span></span></span><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">yeniden</span></span></span><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"> tüm dünyada hakim olmasını en </span></span></span><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'">kısa zamanda</span></span></span></span></strong><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong> nasip eyle. Kuran-ı Kerimi bütün insanlığa rehber ve önder kıl. Kararan ruhları Kur’an’ın nuruyla aydınlat Ya Rabbi! Aydınlat Ya Rabbi! Aydınlat Ya Rabbi! </strong></span></span></span></p><p> <span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></span></p><p> <span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></span></p><p> <span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>(Amin! Amin! Amin!) </strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 380595, member: 1004566"] . [COLOR=#b22222][SIZE=4][FONT=comic sans ms] [B]Ey Alemlerin Rabbi olan Allah´ım! Mücrim ama yüreği senin sevginle dolu bir kulun olarak affını niyaz ediyorum. Biliyorum ki sen Tevvab´sın ve tövbe için kapına gelenleri geri çevirmezsin. Beni de [/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#b22222][SIZE=4][FONT=comic sans ms]huzuruna[/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4][FONT=comic sans ms] kabul et ve affet Rabbim. Estağfirullah el-Azim. Estağfirullah el-Kerim. Estağfirullah er-Rahim. Efendimiz Muhammed aleyhisselatü vesselama alıp verdiğimiz [/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4][FONT=comic sans ms]nefesler[/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4][FONT=comic sans ms] ve [/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4][FONT=comic sans ms]okyanusların[/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4][FONT=comic sans ms] damlacıkları adedince salât ve selam olsun. Ey Rahmeti bol Kudreti sonsuz olan Sultan! Bütün [/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4][FONT=comic sans ms]dünyada[/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4][FONT=comic sans ms] maddi ve manevi sıkıntı içerisinde bulunan Müslüman kardeşlerimize yardım ihsan eyle. Cihat eden kardeşlerimize cihatlarında muvaffakiyet ihsan eyle. Senin dininin yaymak gayesiyle gece gündüz çalışan kardeşlerimizi de muzaffer eyle Ya Rabbi! İlahi Ya Rabbi! Müslüman devletler üzerinde kötü emelleri olan devletlerin oyunlarını bertaraf eyle. İslamiyet’in [/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4][FONT=comic sans ms]yeniden[/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4][FONT=comic sans ms] tüm dünyada hakim olmasını en [/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=4][FONT=comic sans ms]kısa zamanda[/FONT][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#b22222][SIZE=4][FONT=comic sans ms][B] nasip eyle. Kuran-ı Kerimi bütün insanlığa rehber ve önder kıl. Kararan ruhları Kur’an’ın nuruyla aydınlat Ya Rabbi! Aydınlat Ya Rabbi! Aydınlat Ya Rabbi! (Amin! Amin! Amin!) [/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
En Güzel Dualar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…