Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
En Güzel Dualar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 450014" data-attributes="member: 1004566"><p><span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong>Selamün aleykğm cğmleten hayırlı cumalar..</strong></em></span></strong></em></span></p><p><span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong></strong></em></span></strong></em></span></p><p><span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong>Bir Kelebek Geldi Gözümün Önüne... Düşündüm... Tefekkür Etmeye Çalıştım... Sonra da İnsanoğlunu Düşündüm... </strong></em></span></strong></em></span></p><p><span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong></strong></em></span></strong></em></span></p><p> <span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong>Hani Kelebeklere Bakar da Ömürleri Ne Kısa Diye Der... Sonra Bir Gün Gelecek, Kendi Ömrüne Bakacak ve Diyecek ki Ne Kadar da Kısaymış Ömrüm ve Ne Çabuk Geçmiş... </strong></em></span></strong></em></span></p><p><span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong></strong></em></span></strong></em></span></p><p><span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong>Sonra Yine Düşündüm... Evet Kelebeklerin Ömrü Olsa da Görevini Yapar ve Lisani Haliyle Rabb'ini Zikreder.... Sonra Kendime Baktım... Acaba Bende Kısa Ömrümü Rabb'im İçin Geçirebiliyor muyum... </strong></em></span></strong></em></span></p><p><span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong></strong></em></span></strong></em></span></p><p> <span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong>Bizler Dünya Aleminde Bir Misafir ve Yolcuyuz... Fakat Yol Uzun, Ömür Kısa Meşakket Çok ve Azık Az... </strong></em></span></strong></em></span></p><p><span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong></strong></em></span></strong></em></span></p><p> <span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong>Biz Dursak da Yürüsek de, Uyanık Olsak da Uyusak da Zaman Akıp Gidiyor... Sayılı Nefeslerimiz Bir Bir Azalıyor... Ey Nefsim Bil ki Her İnsan Ölecek Yaştadır... Madem Beka'yı, Rızayı, ve Gerçek Mutluluğu İstiyorsun O Zaman Bir Dakikanı Dahi Boşa Geçirme... </strong></em></span></strong></em></span></p><p><span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong></strong></em></span></strong></em></span></p><p> <span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong>O Hesap Gününde Keşke Dememek İçin, Pişman Olmamak İçin İçinde Bulunduğumuz Vaktimizi İyi Değerlendirelim... Her şey ''O''(Celle Celaluhu)'nun Rızası Doğrultusunda... </strong></em></span></strong></em></span></p><p><span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong></strong></em></span></strong></em></span></p><p> <span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong>Dünya Hayatı Bize Ebedi Saadeti ve Hayatı Kazanmak İçin Verilen Bir Emanettir... </strong></em></span></strong></em></span></p><p><span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong></strong></em></span></strong></em></span></p><p> <span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong>Rabb'im Bizlere Kısa Ömrümüzde Rızasına Uygun Ameller İşlemeyi Nasip Eylesin... Bizleri Cennet-i Ala'da Sevdikleriyle ve Sevdiklerimizle Cem Eylesin... </strong></em></span></strong></em></span></p><p><span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong></strong></em></span></strong></em></span></p><p> <span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong>Dua Temennisiyle.... </strong></em></span></strong></em></span></p><p><span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong></strong></em></span></strong></em></span></p><p> <span style="color: red"><em><strong><span style="color: blue"><em><strong>Es Selamu Aleyküm ve Rahmetullah...</strong></em></span></strong></em></span></p><p><span style="color: red"><em><strong></strong></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 450014, member: 1004566"] [COLOR=red][I][B][COLOR=blue][I][B]Selamün aleykğm cğmleten hayırlı cumalar.. Bir Kelebek Geldi Gözümün Önüne... Düşündüm... Tefekkür Etmeye Çalıştım... Sonra da İnsanoğlunu Düşündüm... Hani Kelebeklere Bakar da Ömürleri Ne Kısa Diye Der... Sonra Bir Gün Gelecek, Kendi Ömrüne Bakacak ve Diyecek ki Ne Kadar da Kısaymış Ömrüm ve Ne Çabuk Geçmiş... Sonra Yine Düşündüm... Evet Kelebeklerin Ömrü Olsa da Görevini Yapar ve Lisani Haliyle Rabb'ini Zikreder.... Sonra Kendime Baktım... Acaba Bende Kısa Ömrümü Rabb'im İçin Geçirebiliyor muyum... Bizler Dünya Aleminde Bir Misafir ve Yolcuyuz... Fakat Yol Uzun, Ömür Kısa Meşakket Çok ve Azık Az... Biz Dursak da Yürüsek de, Uyanık Olsak da Uyusak da Zaman Akıp Gidiyor... Sayılı Nefeslerimiz Bir Bir Azalıyor... Ey Nefsim Bil ki Her İnsan Ölecek Yaştadır... Madem Beka'yı, Rızayı, ve Gerçek Mutluluğu İstiyorsun O Zaman Bir Dakikanı Dahi Boşa Geçirme... O Hesap Gününde Keşke Dememek İçin, Pişman Olmamak İçin İçinde Bulunduğumuz Vaktimizi İyi Değerlendirelim... Her şey ''O''(Celle Celaluhu)'nun Rızası Doğrultusunda... Dünya Hayatı Bize Ebedi Saadeti ve Hayatı Kazanmak İçin Verilen Bir Emanettir... Rabb'im Bizlere Kısa Ömrümüzde Rızasına Uygun Ameller İşlemeyi Nasip Eylesin... Bizleri Cennet-i Ala'da Sevdikleriyle ve Sevdiklerimizle Cem Eylesin... Dua Temennisiyle.... Es Selamu Aleyküm ve Rahmetullah...[/B][/I][/COLOR] [/B][/I][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
En Güzel Dualar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…