Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Kuran-i Kerim
Kuran-ı Kerim'den Kıssalar
En ilgiç şeyler.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="deli_poyraz" data-source="post: 15085" data-attributes="member: 284"><p>birgun biri kuran kursunda kuran öğrenirken ağlayarak eve gelir.Babası oğluna sorar.niçin ağlıyorsun.öğlu şu ayeti ona okur:</p><p> </p><p>Hâl böyle iken inkâr ederseniz, <strong><strong>çocukları</strong></strong> ak saçlı ihtiyarlara çevirecek olan bir günden (kıyametten) nasıl korunursunuz?</p><p> </p><p>ve ağlamaya başlar.şöyle der. ayette çocuklar ak saçlı ihtiyarlara cevirecek olan gün var. oysa ben çocukluktan geçtim. ya benim halin ne olacak ?</p><p>babasıda oğluna hak vererek sen bunu anladın bu yaşta,bense bu yaşa gelene kadar bunu bile anlamadım der.</p><p> çocuk üzüntüden ne yiyebildi ne içebildi kederinden çok geçmeden ölür.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="deli_poyraz, post: 15085, member: 284"] birgun biri kuran kursunda kuran öğrenirken ağlayarak eve gelir.Babası oğluna sorar.niçin ağlıyorsun.öğlu şu ayeti ona okur: Hâl böyle iken inkâr ederseniz, [B][B]çocukları[/B][/B] ak saçlı ihtiyarlara çevirecek olan bir günden (kıyametten) nasıl korunursunuz? ve ağlamaya başlar.şöyle der. ayette çocuklar ak saçlı ihtiyarlara cevirecek olan gün var. oysa ben çocukluktan geçtim. ya benim halin ne olacak ? babasıda oğluna hak vererek sen bunu anladın bu yaşta,bense bu yaşa gelene kadar bunu bile anlamadım der. çocuk üzüntüden ne yiyebildi ne içebildi kederinden çok geçmeden ölür. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Kuran-i Kerim
Kuran-ı Kerim'den Kıssalar
En ilgiç şeyler.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…