Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
En Kıymetli ve En İyi Dostlarıma!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="harp" data-source="post: 252143" data-attributes="member: 1008315"><p><span style="font-size: 22px">En Kıymetli ve En İyi Dostlarıma!</span></p><p><span style="font-size: 22px"></span></p><p> </p><p>[FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Lakin kendinizi sevilecek bir insan yapabilirsiniz. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Gerisini muhatabınıza,karşı tarafa bırakırsınız. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Güveni geliştirmek yıllar alırken, </span></p><p><span style="font-size: 15px">Yıkmaya bir dakika,hatta 1 saniye yetiyor. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Hayatinda nelere sahip olduğun değil, </span></p><p><span style="font-size: 15px">Kiminle olduğun önemli. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Kendini en iyilerle kıyaslamak değil </span></p><p><span style="font-size: 15px">Kendi en iyinle kıyaslamak sonuç getirir. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">İnsanlarin başına ne geldiği değil, </span></p><p><span style="font-size: 15px">O durumda ne yaptıklari önemli. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Ne kadar küçük dilimlersen dilimle, </span></p><p><span style="font-size: 15px">Her işin iki yüzü var. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Olmak istediıim insan olabilmem </span></p><p><span style="font-size: 15px">Çok vakit alıyor. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek.</span></p><p><span style="font-size: 15px">Hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">"Bittim" dediğin andan itibaren, </span></p><p><span style="font-size: 15px">Pilinin bitmesine daha çok var. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Bazı insanlar sizi çok seviyor, </span></p><p><span style="font-size: 15px">Ama bunu nasıl göstereceğini bilemiyor. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Ne kadar ilgi ve ihtimam gösterseniz de,</span></p><p><span style="font-size: 15px">Bazıları hiç karşılık vermiyor. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">En iyi arkadaşla sıkıcı an olmaz. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Düştüğünde, tekmeleyeceğini zannettiklerinden bazıları, </span></p><p><span style="font-size: 15px">Kaldırmak için sana ellerini uzatır. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">İki insan ayni şeye bakıp, </span></p><p><span style="font-size: 15px">Tamamen farklı şeyler görebilir. </span></p><p> <span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Anlatmak ve yazmak ruhu rahatlatır. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Duvarda asılı diplomalar,</span></p><p><span style="font-size: 15px">İnsani insan yapmaya yetmez. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlamı o kadar azalır. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Karşısındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden gectigini bulmak zor. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Gercek arkadaşlar arasına mesafe girmez. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Gercek aşkların arasına da !</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px"> </span></p><p><span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Ne kadar yakın olursa olsunlar, </span></p><p><span style="font-size: 15px">En iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Onları affetmek gerekir. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Bazen başkalarını affetmek yetmiyor. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın </span></p><p><span style="font-size: 15px">Dünya sizin için dönmesini durdurmuyor. </span></p><p> <span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Öğrendim ki... </span></p><p><span style="font-size: 15px">Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor... </span>[/FONT]</p><p> </p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px"> Gözler arasındaki ilişkiyi biliyor musun ? Onlar birlikte göz kırparlar, birlikte ağlarlar, her şeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar. Buna rağmen asla birbirlerini görmezler. Arkadaşlık bunun gibi olmalı. Arkadaşsız hayat Cehennem gibidir. </span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="harp, post: 252143, member: 1008315"] [SIZE=6]En Kıymetli ve En İyi Dostlarıma! [/SIZE] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız. Lakin kendinizi sevilecek bir insan yapabilirsiniz. Gerisini muhatabınıza,karşı tarafa bırakırsınız. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... Güveni geliştirmek yıllar alırken, Yıkmaya bir dakika,hatta 1 saniye yetiyor. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... Hayatinda nelere sahip olduğun değil, Kiminle olduğun önemli. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4] Öğrendim ki... Kendini en iyilerle kıyaslamak değil Kendi en iyinle kıyaslamak sonuç getirir. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... İnsanlarin başına ne geldiği değil, O durumda ne yaptıklari önemli. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... Ne kadar küçük dilimlersen dilimle, Her işin iki yüzü var. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... Olmak istediıim insan olabilmem Çok vakit alıyor. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... Bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek. Hangisi son görüşme olacak bilemiyorsun. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... "Bittim" dediğin andan itibaren, Pilinin bitmesine daha çok var. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... Bazı insanlar sizi çok seviyor, Ama bunu nasıl göstereceğini bilemiyor. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... Ne kadar ilgi ve ihtimam gösterseniz de, Bazıları hiç karşılık vermiyor. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... En iyi arkadaşla sıkıcı an olmaz. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... Düştüğünde, tekmeleyeceğini zannettiklerinden bazıları, Kaldırmak için sana ellerini uzatır. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... İki insan ayni şeye bakıp, Tamamen farklı şeyler görebilir. Öğrendim ki... Anlatmak ve yazmak ruhu rahatlatır. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... Duvarda asılı diplomalar, İnsani insan yapmaya yetmez. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlamı o kadar azalır. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... Karşısındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden gectigini bulmak zor. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... Gercek arkadaşlar arasına mesafe girmez. Gercek aşkların arasına da ![/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4] Öğrendim ki... Ne kadar yakın olursa olsunlar, En iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir. Onları affetmek gerekir. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... Bazen başkalarını affetmek yetmiyor. Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Öğrendim ki... Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın Dünya sizin için dönmesini durdurmuyor. Öğrendim ki... Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor... [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4] Gözler arasındaki ilişkiyi biliyor musun ? Onlar birlikte göz kırparlar, birlikte ağlarlar, her şeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar. Buna rağmen asla birbirlerini görmezler. Arkadaşlık bunun gibi olmalı. Arkadaşsız hayat Cehennem gibidir. [/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
En Kıymetli ve En İyi Dostlarıma!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…