Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
En sevdıgımız şiirler........
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gaye-i himmet" data-source="post: 131945" data-attributes="member: 12733"><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"><em>KALDIRIMLAR </em></span></span></span></strong></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında;</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum.</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Yolumun karanlığa saplanan noktasında,</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum.</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Kara gökler kül rengi bulutlarla kapanık;</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Evlerin bacasını kolluyor yıldırımlar.</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">İn cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık.</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Biri benim, biri de serseri kaldırımlar.</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">İçimde damla damla bir korku birikiyor;</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Sanıyorum, her sokak başını kesmiş devler...</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Üstüme camlarını, hep simsiyah, dikiyor;</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Gözüne mil çekilmiş bir ama gibi evler.</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Kaldırımlar, çilekeş yalnızların annesi;</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Kaldırımlar, içimde yaşamış bir insandır.</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Kaldırımlar, duyulur, ses kesilince sesi;</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Kaldırımlar, içimde kıvrılan bir lisandır.</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Bana düşmez can vermek, yumuşak bir kucakta;</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Ben bu kaldırımların emzirdiği çocuğum!</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Aman, sabah olmasın, bu karanlık sokakta;</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Bu karanlık sokakta bitmesin yolculuğum!</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Ben gideyim, yol gitsin, ben gideyim, yol gitsin;</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">İki yanımdan aksın, bir sel gibi fenerler.</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Tak, tak, ayak sesimi aç köpekler işitsin;</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Yolumun zafer takı, gölgeden taş kemerler.</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Ne sabahı göreyim, ne sabah görüneyim; </span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Gündüzler size kalsın, verin karanlıkları!</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Islak bir yorgan gibi, sımsıkı bürüneyim;</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Örtün, üstüme örtün, serin karanlıkları.</span></span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Uzanıverse gövdem, taşlara boydan boya;</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Alsa buz gibi taşlar alnımdan bu ateşi.</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Dalıp, sokaklar kadar esrarlı bir kuyuya,</span></span></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue">Ölse, kaldırımların kara sevdalı eşi..</span></span></span></em></p><p> </p><p><a href="http://www.siirperisi.net/sair.asp?sair=70" target="_blank">http://www.siirperisi.net/sair.asp?sair=70</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gaye-i himmet, post: 131945, member: 12733"] [B][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue][I]KALDIRIMLAR [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında;[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Yolumun karanlığa saplanan noktasında,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Kara gökler kül rengi bulutlarla kapanık;[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Evlerin bacasını kolluyor yıldırımlar.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]İn cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Biri benim, biri de serseri kaldırımlar.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]İçimde damla damla bir korku birikiyor;[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Sanıyorum, her sokak başını kesmiş devler...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Üstüme camlarını, hep simsiyah, dikiyor;[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Gözüne mil çekilmiş bir ama gibi evler.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Kaldırımlar, çilekeş yalnızların annesi;[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Kaldırımlar, içimde yaşamış bir insandır.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Kaldırımlar, duyulur, ses kesilince sesi;[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Kaldırımlar, içimde kıvrılan bir lisandır.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Bana düşmez can vermek, yumuşak bir kucakta;[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Ben bu kaldırımların emzirdiği çocuğum![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Aman, sabah olmasın, bu karanlık sokakta;[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Bu karanlık sokakta bitmesin yolculuğum![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Ben gideyim, yol gitsin, ben gideyim, yol gitsin;[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]İki yanımdan aksın, bir sel gibi fenerler.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Tak, tak, ayak sesimi aç köpekler işitsin;[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Yolumun zafer takı, gölgeden taş kemerler.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Ne sabahı göreyim, ne sabah görüneyim; [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Gündüzler size kalsın, verin karanlıkları![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Islak bir yorgan gibi, sımsıkı bürüneyim;[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Örtün, üstüme örtün, serin karanlıkları.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Uzanıverse gövdem, taşlara boydan boya;[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Alsa buz gibi taşlar alnımdan bu ateşi.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Dalıp, sokaklar kadar esrarlı bir kuyuya,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue]Ölse, kaldırımların kara sevdalı eşi..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [URL="http://www.siirperisi.net/sair.asp?sair=70"][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
En sevdıgımız şiirler........
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…