Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
En ünlü avukatın kaybettiği tek dava ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci19" data-source="post: 66147"><p><strong>En ünlü avukatın kaybettiği tek dava ?</strong></p><p></p><p>En ünlü avukatin kaybettigi tek dava....> </p><p></p><p> Ünlü bir futbolcu karisini öldürmekle suçlaniyordu.> Futbolcu yakalanmisti. Ama karisinin cesedi ortada> yoktu.> Durusma Amerikan filmlerindeki gibiydi. Futbolcu sanik> sandalyesinde oturuyordu. Kucak dolusu parayla tuttugu> avukati jüriyi ikna etmeye ugrasiyordu:> "Sayin jüri üyeleri, müvekkilimin suçsuz olduguna> yürekten inaniyorum. Buna az sonra sizler de> inanacaksiniz.> Neden mi? Bakin, simdi 1' den 10' a kadar sayacagim ve> müvekkilimin öldürdügü iddia edilen karisi bu kapidan> içeri girecek... 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10..."> Bütün jüri kapiya döndü. Kimse girmedi içeri.> Avukat bir savunma dahisiydi, öldürücü hamlesini> yapti:> "Bakin, siz de kadinin öldügüne inanmiyorsunuz. Çünkü> hepiniz içeri girecek diye kapiya baktiniz. Iste> karari buna göre vermenizi talep ediyorum."> Jüri, ünlü futbolcuyu suçlu buldugunu bildirdi ve dava> bu sekilde sonuçlandi.> </p><p></p><p> Mahkeme çikisinda avukat, bayan jüri baskanina> yaklasti:> "10' a kadar saydigimda siz de diger üyeler gibi> kapiya bakmistiniz. Neden böyle bir karara imza> attiniz?" <strong>"Dogru" dedi jüri baskani; "Ben de kapiya baktim, ama müvekkiliniz kapiya bakmiyordu!. ."</strong></p><p></p><p> En iyi analist herkes bir noktaya bakarken, o noktaya yönelen bakislari izleyen kisidir.</p><p></p><p> İŞte akıllıdan daha akıllısı da vardır ... avukatı kendi tuzağına düşürdü.. madem bakanlar ölmediğine inanıyor o halde müvekkilin neden bakmadı? çünkü o öldüğünü o kapıdan gelmeyeceğini biliyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci19, post: 66147"] [b]En ünlü avukatın kaybettiği tek dava ?[/b] En ünlü avukatin kaybettigi tek dava....> Ünlü bir futbolcu karisini öldürmekle suçlaniyordu.> Futbolcu yakalanmisti. Ama karisinin cesedi ortada> yoktu.> Durusma Amerikan filmlerindeki gibiydi. Futbolcu sanik> sandalyesinde oturuyordu. Kucak dolusu parayla tuttugu> avukati jüriyi ikna etmeye ugrasiyordu:> "Sayin jüri üyeleri, müvekkilimin suçsuz olduguna> yürekten inaniyorum. Buna az sonra sizler de> inanacaksiniz.> Neden mi? Bakin, simdi 1' den 10' a kadar sayacagim ve> müvekkilimin öldürdügü iddia edilen karisi bu kapidan> içeri girecek... 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10..."> Bütün jüri kapiya döndü. Kimse girmedi içeri.> Avukat bir savunma dahisiydi, öldürücü hamlesini> yapti:> "Bakin, siz de kadinin öldügüne inanmiyorsunuz. Çünkü> hepiniz içeri girecek diye kapiya baktiniz. Iste> karari buna göre vermenizi talep ediyorum."> Jüri, ünlü futbolcuyu suçlu buldugunu bildirdi ve dava> bu sekilde sonuçlandi.> Mahkeme çikisinda avukat, bayan jüri baskanina> yaklasti:> "10' a kadar saydigimda siz de diger üyeler gibi> kapiya bakmistiniz. Neden böyle bir karara imza> attiniz?" [b]"Dogru" dedi jüri baskani; "Ben de kapiya baktim, ama müvekkiliniz kapiya bakmiyordu!. ."[/b] En iyi analist herkes bir noktaya bakarken, o noktaya yönelen bakislari izleyen kisidir. İŞte akıllıdan daha akıllısı da vardır ... avukatı kendi tuzağına düşürdü.. madem bakanlar ölmediğine inanıyor o halde müvekkilin neden bakmadı? çünkü o öldüğünü o kapıdan gelmeyeceğini biliyor... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
En ünlü avukatın kaybettiği tek dava ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…