Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Erkek adam ve bilgisayarı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kayýp_gül" data-source="post: 113808" data-attributes="member: 3579"><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">Erkek Adam ;</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">-delete+Enter Yapmaz, Direkt Shift+Del+Enter Yapar Tükürdügünü Yalamaz. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">-Gecenin Bi Saati oLsa bile Pc ' nin Karşısında Pijamayla Oturmaz. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">-Öyle Cicilibicili Windows Xp Teması Kullanmaz Windows Classic Kullanır. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">-Arama Yaparken Animasyonda Köpek veya Sihirbaz yoktur Tesbih Çeken Siluet Wardır. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">-Windows Gezgi'nini Kullanmaz Ulaşmak İstedigi Klasörleri Kendisi bulur... </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">-IP'sini gizlemez. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">Bilgisayarcı kültürüne saygı gösterir. "Tek rakibim AMD", "Rahmetli de X386'ydı", "Bir sana hasretim bir de 3Ghz CPU hızına", "Windows'un ustasıyım, Linux'ın hastasıyım" gibi sözleri ağzından düşürmez.</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">-Görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">-İnternette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">-Antivirüsle, spyware ile uğraşmaz. Gerekirse format basar .</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">-Sistemi eski de olsa onu hor görmez, sahip çıkar. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">-"Bilmiyordum yanlış yaptım PC bozuldu" demez. "Sinirlendim vurdum tekmeyi, bozuldu" der. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">-Markalı PC almaz, kendi PC'sini kendi toplar. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">-Sabit diskden, fandan, CPU'dan çıkan seslerle huzur bulur. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">-Fedakar olur, yaz sıcağında kendisi boncuk boncuk terlese bile vantilatörü kasadan içeri doğru tutar. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">-Dial-up'ında "save password" demez, tüm şifrelerini hatırlar hepsi de farklıdır. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">-USB'den kahve ısıtıcı kullanır. Mutfağa gitmez. Kahvesini yudumlarken kullandığı ICQ'sunda yazışacak birini bulursa, klavyeyi on parmak kullanmak için kahve tutacağı olarak DVD-ROM'unu kullanır. </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kayýp_gül, post: 113808, member: 3579"] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]Erkek Adam ;[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]-delete+Enter Yapmaz, Direkt Shift+Del+Enter Yapar Tükürdügünü Yalamaz. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]-Gecenin Bi Saati oLsa bile Pc ' nin Karşısında Pijamayla Oturmaz. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]-Öyle Cicilibicili Windows Xp Teması Kullanmaz Windows Classic Kullanır. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]-Arama Yaparken Animasyonda Köpek veya Sihirbaz yoktur Tesbih Çeken Siluet Wardır. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]-Windows Gezgi'nini Kullanmaz Ulaşmak İstedigi Klasörleri Kendisi bulur... [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]-IP'sini gizlemez. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]Bilgisayarcı kültürüne saygı gösterir. "Tek rakibim AMD", "Rahmetli de X386'ydı", "Bir sana hasretim bir de 3Ghz CPU hızına", "Windows'un ustasıyım, Linux'ın hastasıyım" gibi sözleri ağzından düşürmez.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]-Görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]-İnternette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]-Antivirüsle, spyware ile uğraşmaz. Gerekirse format basar .[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]-Sistemi eski de olsa onu hor görmez, sahip çıkar. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]-"Bilmiyordum yanlış yaptım PC bozuldu" demez. "Sinirlendim vurdum tekmeyi, bozuldu" der. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]-Markalı PC almaz, kendi PC'sini kendi toplar. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]-Sabit diskden, fandan, CPU'dan çıkan seslerle huzur bulur. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]-Fedakar olur, yaz sıcağında kendisi boncuk boncuk terlese bile vantilatörü kasadan içeri doğru tutar. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]-Dial-up'ında "save password" demez, tüm şifrelerini hatırlar hepsi de farklıdır. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]-USB'den kahve ısıtıcı kullanır. Mutfağa gitmez. Kahvesini yudumlarken kullandığı ICQ'sunda yazışacak birini bulursa, klavyeyi on parmak kullanmak için kahve tutacağı olarak DVD-ROM'unu kullanır. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Erkek adam ve bilgisayarı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…