Erkeklerden Yemek Tarifleri

Huseyni

Müdavim
Cevap: erkeklerden yemek tarifleri

Tarihci izinli :p hatta 18 ayligina askere gitti bu sabah :p:p:011::011:

Karizma yerlerde... Ahh Tarihci varlığında değerini bilemedik, daha ilk günden aratır oldun kendini. Biter mi bu askerlik şimdi, yanlış anlama senin askerliğinden bahsetmiyorum, bizim askerliğimizden bahsediyorum. :002:

Siteye Tarihci tarzında yeni yöneticiler alınacaktır, ilgilenenlere duyurulur...:028:

Şaka şaka...:D

nimet06

Well-known member

Tarihci kardeşimizi askere gönderdik diğer erkek yöneticilerimizi de uzun bir tatile gönderelim bence sitemiz de bayanlara kalsın rahat rahat....Yaşasın bayanların gücü....:028:
güç bizde artık.... ben niye havaya giriyorsam sanki altı üstü basit bir üyeyim....:030:

bu arada eşimin yaptığı süper bir yemek tarifi vereyim ....
yemeğin ismi : patates kızartması ve patates ezmesi ikisi bir arada...

şimdi patatesler soyulur ve kızartmalık olarak doğranır....yıkanmaz...vitamini gitmesin ve fazla su harcamayalım
tavaya alabildiğince yağ konur....patateslerin komple hepsi birden tavaya boca edilir....patatesler bir süre yağ gölünün içinde yüzdükten sonra bu arada patatesler kendi kendilerine ezilmiş olur....o şekilde hepsi birden büyük bir tabağa alınır.ha unuttum tuzluğun içindeki tuzun yarısı boşaltılır.bunu yiyenin tansiyon hastası olmaması lazım yoksa ...
afiyet olsun....

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ

Tarinci beni vuracak, :021: askere gitmeden ben yoladim onu :p bunun bir latife oldugunu biliyorsunuz dimi kardeslerim :U:

nimet06

Well-known member

NuruAhsen kardeş ne desen boş... bugün değilse bile fazla zamanı kalmadı bildiğim kadarıyla... Yok vurmaz zannetmiyorum Tarihci kardeş .:011:

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ

Tife-i nisa saldırılarına karşı savunmamızın bel kemiği Tarihci'yi kaybetmekten çoook müteesiriz. NuruAhsen abla, ne desen inandıramazsın artık bizi.

Sen kimden yanasin kardesim :028: bilelimde ona gore yani
3414.gif