Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Eski Dost'a
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sümühklü" data-source="post: 65218" data-attributes="member: 3772"><p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff">Sevgili dostum,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff">Yeni şeyler öğrendim, mataramda acılar... Meğer bitti dediğim şeyler, eksikmiş, meğer hayat dediğim kendi kurgularımla doluymuş.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff">Ne gördüğüm papatya bembeyazmış, ne de çamur dediğim kötü kokarmış... Basit sınıflamalar arasında karmaşıklaşan kurgularım, meğer pek de yavanmış.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff">İçim çok acıyor dostum, sanki bir sen kaldın bildiğim gibi olan. Hayatımda kalamayan... <u></u></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"><u></u></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"><u>Affetmekten vazgeçtim dostum. Dolayısıyla kızmaktan... Her mahkemede masumiyetimi bileylemekten vazgeçtim. Haklılık dostum, bir kibir yumağından başka nedir ki... Ve suçluluk daha çok kulluk değil mi?</u> </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff">Hâlâ kırık yanlarım var, hâlâ kırgın bi yanım. Demek ki hâlâ yolum var dostum, hâlâ okuyacaklarım...</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff">Gönlümün değdiği her gönülde biraz hüzün, biraz haklılık ve biraz kızgınlık var. Hatalarla, sevaplar arasında koca koca sütunlar... Tövbeyi diline, affetmeyi kendine bırakan insanlar... Ah dostum, sevdiklerime bakan gözlerimde incinen dostluklar...</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"><u>İçimde gam... İçimde hicran var. Gölgeler, gölgeler ve duraklar... Bu alem, bu aciz saraylar ve tahtlar arasında kayıp insanlar... Dostum, bu hayat gözlerimi ne çok yorar...</u> </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff">Benim için dua et dostum... Sözün, başka hayrı kalmadı dünyama.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff">Selam ve dua ile...</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff44ff"></span> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sümühklü, post: 65218, member: 3772"] [center][color=#ff44ff]Sevgili dostum, Yeni şeyler öğrendim, mataramda acılar... Meğer bitti dediğim şeyler, eksikmiş, meğer hayat dediğim kendi kurgularımla doluymuş. Ne gördüğüm papatya bembeyazmış, ne de çamur dediğim kötü kokarmış... Basit sınıflamalar arasında karmaşıklaşan kurgularım, meğer pek de yavanmış. İçim çok acıyor dostum, sanki bir sen kaldın bildiğim gibi olan. Hayatımda kalamayan... [u] Affetmekten vazgeçtim dostum. Dolayısıyla kızmaktan... Her mahkemede masumiyetimi bileylemekten vazgeçtim. Haklılık dostum, bir kibir yumağından başka nedir ki... Ve suçluluk daha çok kulluk değil mi?[/u] Hâlâ kırık yanlarım var, hâlâ kırgın bi yanım. Demek ki hâlâ yolum var dostum, hâlâ okuyacaklarım... Gönlümün değdiği her gönülde biraz hüzün, biraz haklılık ve biraz kızgınlık var. Hatalarla, sevaplar arasında koca koca sütunlar... Tövbeyi diline, affetmeyi kendine bırakan insanlar... Ah dostum, sevdiklerime bakan gözlerimde incinen dostluklar... [u]İçimde gam... İçimde hicran var. Gölgeler, gölgeler ve duraklar... Bu alem, bu aciz saraylar ve tahtlar arasında kayıp insanlar... Dostum, bu hayat gözlerimi ne çok yorar...[/u] Benim için dua et dostum... Sözün, başka hayrı kalmadı dünyama. Selam ve dua ile... [/color] [/center] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Eski Dost'a
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…