YAHU BEN BİLE ESNEDİM YAAA:005::005::005:
T Tövbekar1 Well-known member 24 Nis 2009 #6 bardak' Alıntı: hiç başlamıyalım istersen... sen muhalefet partisin Genişletmek için tıkla ... tamam tamam... güzel resimler... emeğinize sağlık...
bardak' Alıntı: hiç başlamıyalım istersen... sen muhalefet partisin Genişletmek için tıkla ... tamam tamam... güzel resimler... emeğinize sağlık...
T Tövbekar1 Well-known member 24 Nis 2009 #8 nurhadimi' Alıntı: esnedim ama bu saatte normal değil mi ? Genişletmek için tıkla ... bu satte aman Allahım... hiç normal değil... yolcusun sen
nurhadimi' Alıntı: esnedim ama bu saatte normal değil mi ? Genişletmek için tıkla ... bu satte aman Allahım... hiç normal değil... yolcusun sen
nurhadimi üye Sorumlusu 24 Nis 2009 #9 Abdullah Uluğ' Alıntı: bu satte aman Allahım... hiç normal değil... yolcusun sen Genişletmek için tıkla ... mantıklı:005::005: ama sırf uyuzluğuna olsun diye 3 saat dağda yürürsen!! olacağı bu:005::005: çok güzeldi ya bol oksijen muhteşem bir gölet yine olsun yine yaparım :045::045: bide bisiklet sürebilsem acaip özledim :030::012:
Abdullah Uluğ' Alıntı: bu satte aman Allahım... hiç normal değil... yolcusun sen Genişletmek için tıkla ... mantıklı:005::005: ama sırf uyuzluğuna olsun diye 3 saat dağda yürürsen!! olacağı bu:005::005: çok güzeldi ya bol oksijen muhteşem bir gölet yine olsun yine yaparım :045::045: bide bisiklet sürebilsem acaip özledim :030::012:
F fasafiso Well-known member 25 Nis 2009 #10 uyku modundan yeni çıktığım için esnemesemde bebeklerin güzelliğine maşallah demeden geçemedim