Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Etnisite Farklılıkları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci19" data-source="post: 60760"><p>malesef bazı arkadaşlardan şöyle sözler duyuyorum: Türk Kürt kardeştir kardeş katli vaciptir, en iyi Kürt ölü Kürttür, Türk ün Türk ten başka dostu yoktur vs....... </p><p></p><p> beni inciten üçüncü sözdür, bir Türk kardeşimin bu sözü söyleyebilmesi için 1000 yıllık tarihi bilmiyor olması lazım, veya birlikte zaferlerle gecen dunyayı titrettiğimiz 1000 bin yılı elinin tersiyle itiyor olması lazım,, ve bu söz mason kaynaklı bir sözdür halkın bilinçaltına yerleştirilmek istenen bir söz ve anlayıştır,,</p><p></p><p> eğer Türkler bu anlayışa sahip olup yalnız kalmayı tercih ederlerse diğer anadolu, ortadoğu ve ön asya unsurlarıyla birleşmezler ve eskisi gibi cihan şümül bir güç olamazlar kuvvetleri kendileriyle sınırlı kalır genişlemez byümez, yayılmaz ve dunyada sözlerinin gecmesi ihtimali düşer,,, işte bizleri ayırmaya çalışan haçlı zihniyetinin düşüncesi budur ve bu sözleride nifak tohumlarıdır.. bunlara prim vermeyelim, </p><p></p><p> daha düne kadar Devlet i Ali Osman çatısı altında hep birlikte yaşıyor ve dunyaya söz geciriyorduk, şimdi ise Türkiye çatısı altında yaşıyoruz ve şahsen ben bundan hiç rahatsız değilim ülkemin isminde ille de ırkımın ismi gecmesi lazım değil,, bu burasının benim de ülkem olduğunu değiştirmiyor,,Selçukluyu da Osmanlıyıda kuran asli unsur Türk soyu idi ve bu gunki devletin isminde Türk kelimesinin gecmesi dğer unsurların isminin gecmemesi gayet normaldir.. bu bizi rahatsız etmemeli ancak Türk kardeşlerimizi de Burası Türkiye sen şusun sen busun gibi konuşmalara itmemeli,, çünkü bu 1000 yıldır ne Selçukluda ne Osmanlı da dğer unsurlara söylenmemiş bir sözdür..</p><p></p><p>bizi ayırmaya bölmeye birliğimizi bozmaya gücümüzü kırmaya çalışanlar çatlasın...</p><p></p><p>Orjinalde Kürtler sarışın-kumral ve renkli gözlüdür, şimdi burdaki Kürt kardeşlerim diyeceklerki biz sahtemiyiz.. hayır değilsiniz ancak bizim kara kaşlı kara gözlü esmer olmamızın tek sebebi 1000 yıldır süregelen Türkler le Araplarla kurduğumuz akrabağalıklardır.. bu güne kadar yapılmış bu gunden sonramı bundan yüz çevireceğiz? </p><p></p><p>velhasıl,</p><p></p><p>Ay Yıldızlı bayrak benim de bayrağımdır ve benim de dedelerim o şanlı bayrak için can vermişler, yeri gelirse bizlerde vereceğiz, ülkemi de bayrağımı da çok seviyorum, Allah ın beni yarattığı ırk olan Kürtlükten de, Türkiyede Ay Yıldızlı bayrağımız altında yaşamaktanda çok mutlu ve gururluyum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci19, post: 60760"] malesef bazı arkadaşlardan şöyle sözler duyuyorum: Türk Kürt kardeştir kardeş katli vaciptir, en iyi Kürt ölü Kürttür, Türk ün Türk ten başka dostu yoktur vs....... beni inciten üçüncü sözdür, bir Türk kardeşimin bu sözü söyleyebilmesi için 1000 yıllık tarihi bilmiyor olması lazım, veya birlikte zaferlerle gecen dunyayı titrettiğimiz 1000 bin yılı elinin tersiyle itiyor olması lazım,, ve bu söz mason kaynaklı bir sözdür halkın bilinçaltına yerleştirilmek istenen bir söz ve anlayıştır,, eğer Türkler bu anlayışa sahip olup yalnız kalmayı tercih ederlerse diğer anadolu, ortadoğu ve ön asya unsurlarıyla birleşmezler ve eskisi gibi cihan şümül bir güç olamazlar kuvvetleri kendileriyle sınırlı kalır genişlemez byümez, yayılmaz ve dunyada sözlerinin gecmesi ihtimali düşer,,, işte bizleri ayırmaya çalışan haçlı zihniyetinin düşüncesi budur ve bu sözleride nifak tohumlarıdır.. bunlara prim vermeyelim, daha düne kadar Devlet i Ali Osman çatısı altında hep birlikte yaşıyor ve dunyaya söz geciriyorduk, şimdi ise Türkiye çatısı altında yaşıyoruz ve şahsen ben bundan hiç rahatsız değilim ülkemin isminde ille de ırkımın ismi gecmesi lazım değil,, bu burasının benim de ülkem olduğunu değiştirmiyor,,Selçukluyu da Osmanlıyıda kuran asli unsur Türk soyu idi ve bu gunki devletin isminde Türk kelimesinin gecmesi dğer unsurların isminin gecmemesi gayet normaldir.. bu bizi rahatsız etmemeli ancak Türk kardeşlerimizi de Burası Türkiye sen şusun sen busun gibi konuşmalara itmemeli,, çünkü bu 1000 yıldır ne Selçukluda ne Osmanlı da dğer unsurlara söylenmemiş bir sözdür.. bizi ayırmaya bölmeye birliğimizi bozmaya gücümüzü kırmaya çalışanlar çatlasın... Orjinalde Kürtler sarışın-kumral ve renkli gözlüdür, şimdi burdaki Kürt kardeşlerim diyeceklerki biz sahtemiyiz.. hayır değilsiniz ancak bizim kara kaşlı kara gözlü esmer olmamızın tek sebebi 1000 yıldır süregelen Türkler le Araplarla kurduğumuz akrabağalıklardır.. bu güne kadar yapılmış bu gunden sonramı bundan yüz çevireceğiz? velhasıl, Ay Yıldızlı bayrak benim de bayrağımdır ve benim de dedelerim o şanlı bayrak için can vermişler, yeri gelirse bizlerde vereceğiz, ülkemi de bayrağımı da çok seviyorum, Allah ın beni yarattığı ırk olan Kürtlükten de, Türkiyede Ay Yıldızlı bayrağımız altında yaşamaktanda çok mutlu ve gururluyum... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Etnisite Farklılıkları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…