Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Ev Eşya Dolu Olsa Ne Olur ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="topraktoprak" data-source="post: 230173" data-attributes="member: 11795"><p style="margin-left: 20px"><p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Hayatı daha yakından ve renkli olarak tanımak için dünyayı dolaşmaya çıkan meraklı bir genç, gezdiği ülkelerden birinde ünlü bir alimi ziyarete gitti. </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkgreen"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Seyyah, büyük alimin, yaşadığı evde, bütün duvarların kitaplarla dolu olduğunu gördü. Çok şaşırdı tabii. Bir mana da veremedi. Öyleki kitaptan başka duvar görünmüyürdu.</span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkgreen"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Bu duygularla evin diğer bölümlerini de dikkatle gözden geçirdi. İyice şaşırdı. Yerde bir kilim, duvar dibinde yatak olarak kullanılan basit bir sedir, ortada ise bir masa ve sandalyeden başka hiçbir şey yoktu. Merakla:</span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkgreen"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">"Neden hiç eşyanız yok?"</span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: darkgreen">Eliyle olanları gösterdi alim;</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: darkgreen">"Var ya!.. Nasıl eşyamız yok?"</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: darkgreen">"Ne bileyim? Koltuklarınız, kanepeleriniz, büfeleriniz... Onlar nerede?"</span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: darkgreen">Alim, gülümsedi belli belirsiz. </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkgreen"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Bilge kişi, bu soruya karşılık olarak kendi bir soru sordu;</span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkgreen"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">"Bak evladım, senin de fazla birşeyin yok... Yalnızca, sırtında taşıdığın küçük bir çantan var... Peki, senin eşyaların nerede?" </span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkgreen"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Genç, kendini savunurcasına cevapladı bu beklemediği soruyu:</span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: darkgreen">"Ama görüyorsunuz... Ben yolcuyum..." </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkgreen"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">-Ünlü alim, hak verircesine başını salladı tebessüm ederek:</span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkgreen"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">"Ben de öyle yavrum!.. Ben de öyle..."</span></span></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: darkgreen">alıntı</span></span></span></strong></em></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="topraktoprak, post: 230173, member: 11795"] [INDENT][CENTER][B][I][FONT=Trebuchet MS][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Hayatı daha yakından ve renkli olarak tanımak için dünyayı dolaşmaya çıkan meraklı bir genç, gezdiği ülkelerden birinde ünlü bir alimi ziyarete gitti. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [COLOR=darkgreen][I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Seyyah, büyük alimin, yaşadığı evde, bütün duvarların kitaplarla dolu olduğunu gördü. Çok şaşırdı tabii. Bir mana da veremedi. Öyleki kitaptan başka duvar görünmüyürdu.[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Bu duygularla evin diğer bölümlerini de dikkatle gözden geçirdi. İyice şaşırdı. Yerde bir kilim, duvar dibinde yatak olarak kullanılan basit bir sedir, ortada ise bir masa ve sandalyeden başka hiçbir şey yoktu. Merakla:[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]"Neden hiç eşyanız yok?"[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=darkgreen]Eliyle olanları gösterdi alim;[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=darkgreen]"Var ya!.. Nasıl eşyamız yok?"[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=darkgreen]"Ne bileyim? Koltuklarınız, kanepeleriniz, büfeleriniz... Onlar nerede?"[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=darkgreen]Alim, gülümsedi belli belirsiz. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [COLOR=darkgreen][I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Bilge kişi, bu soruya karşılık olarak kendi bir soru sordu;[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]"Bak evladım, senin de fazla birşeyin yok... Yalnızca, sırtında taşıdığın küçük bir çantan var... Peki, senin eşyaların nerede?" [/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Genç, kendini savunurcasına cevapladı bu beklemediği soruyu:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=darkgreen]"Ama görüyorsunuz... Ben yolcuyum..." [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [COLOR=darkgreen][I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]-Ünlü alim, hak verircesine başını salladı tebessüm ederek:[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]"Ben de öyle yavrum!.. Ben de öyle..."[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR] [I][B][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS][COLOR=darkgreen]alıntı[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Ev Eşya Dolu Olsa Ne Olur ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…