Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
'EVET' dememek için, ya 'vicdansız' ya da !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mübtela1" data-source="post: 210654" data-attributes="member: 1008114"><p><strong>Tabiki EVET</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>HAYIR diyenlerin hiç biri neden HAYIR dediklerini mantıklı bir şekilde açıklamak yerine başbakana çemkirmesini anlamakta zorlanıyorum. Şimdi sözde uyanık olanlar 82 Anayasasında uyuyorlardı da şimdimi uyanmışlar? Ama biraz geç kalmışlar gibi. Öyle de bir ateşliler ki sormayınız. Görende referandumdan %80 HAyır çıkacağını sanır. Onlar kendi kendilerini yesinler sorun yok. Malumunuz maddelerin ne oldugu önemli değil sadece Kılıçdaroğlu'na biat mantığıyla inanan guruhun yanına birde vuvuzellacı köyün kralının arkasından koşan bir grup var. Öyle bir nefret kaplamışki içlerini sanki referandum paketini sayın başbakan yazmış kafasına göre getirmiş bizde oyluyoruz. Zaten bu referanduma karşı işsizlik bitecekmi diye gerzek modunda sorularından anlıyoruzki mantık aranması abesle iştişgal bir durum. Birileri çıkıp işlerini iyi yapan devlet adamları hakkında güzel bir yazı yazdığında bu yandaş medyadır. Ama bir grup medya çıkıp cuntacıları pohpohluyorsa bu önemli bir medyadır. Türkiye de azınlıkların çoğunluk yönettiği bir dönem olmuştur ama o dönem bitmiştir. Hiiiç kendinizi de kandırmayın hayallerede dalmayın o sandıktan EVET ten başka bir şey çıkmayacak inşallah. Bu kustuklarınızıda şimdi olmasada bir kac yıl sonra yalarsınız yapmadığınız bir şey de değildir zaten <<</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mübtela1, post: 210654, member: 1008114"] [B]Tabiki EVET[/B] HAYIR diyenlerin hiç biri neden HAYIR dediklerini mantıklı bir şekilde açıklamak yerine başbakana çemkirmesini anlamakta zorlanıyorum. Şimdi sözde uyanık olanlar 82 Anayasasında uyuyorlardı da şimdimi uyanmışlar? Ama biraz geç kalmışlar gibi. Öyle de bir ateşliler ki sormayınız. Görende referandumdan %80 HAyır çıkacağını sanır. Onlar kendi kendilerini yesinler sorun yok. Malumunuz maddelerin ne oldugu önemli değil sadece Kılıçdaroğlu'na biat mantığıyla inanan guruhun yanına birde vuvuzellacı köyün kralının arkasından koşan bir grup var. Öyle bir nefret kaplamışki içlerini sanki referandum paketini sayın başbakan yazmış kafasına göre getirmiş bizde oyluyoruz. Zaten bu referanduma karşı işsizlik bitecekmi diye gerzek modunda sorularından anlıyoruzki mantık aranması abesle iştişgal bir durum. Birileri çıkıp işlerini iyi yapan devlet adamları hakkında güzel bir yazı yazdığında bu yandaş medyadır. Ama bir grup medya çıkıp cuntacıları pohpohluyorsa bu önemli bir medyadır. Türkiye de azınlıkların çoğunluk yönettiği bir dönem olmuştur ama o dönem bitmiştir. Hiiiç kendinizi de kandırmayın hayallerede dalmayın o sandıktan EVET ten başka bir şey çıkmayacak inşallah. Bu kustuklarınızıda şimdi olmasada bir kac yıl sonra yalarsınız yapmadığınız bir şey de değildir zaten << [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
'EVET' dememek için, ya 'vicdansız' ya da !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…