Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Evinizdeki Bereketsizlik...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mihrimah" data-source="post: 29795" data-attributes="member: 656"><p><strong>Esselamualeyküm...</strong></p><p> </p><p><strong>... Peygamberimiz sallallahü aleyhi ve sellem zamanında sahabe-i kiramdan bir zat, Resulullah efendimize gelerek; <span style="color: #003399">"Kazancım bol olmasına rağmen geçim sıkıntısı çekiyorum"</span> diye arz eder. </strong></p><p><strong>Peygamber efendimiz:</strong></p><p><strong>-<span style="color: #ff3333">" Evinizde namaz kılmayan var mı?"</span> diye sorar. </strong></p><p><strong>O zat:</strong></p><p><strong>- Hayır efendim, evde hepimiz namazımızı kılıyoruz. Namaz kılmayan yok deyince, Peygamber efendimiz:</strong></p><p> </p><p><strong>- <span style="color: #ff3333">"Komşularınızda hatta mahallenizde namaz kılmayan var mı?"</span> diye sorar.</strong></p><p><strong>O zat:</strong></p><p><strong>- Efendim, komşularımızda ve mahallemizde namaz kılmayan yok, der...</strong></p><p> </p><p><strong>Peygamber efendimiz:</strong></p><p> </p><p><strong>-<span style="color: #ff3333"> "Bir araştırın, mahallenizden namaz kılmayan birisi geçmiş mi?"</span> buyurunca o kimse:</strong></p><p><strong>- Efendim araştırdık, mahallemizden namaz kılmayan hiç kimse geçmemiş deyince </strong></p><p> </p><p><strong>Peygamber efendimiz:</strong></p><p> </p><p><strong>- <span style="color: #ff3333">"Bu bereketsizlik namaz kılmamaktandır.."</span>, buyurunca o zat tekrar araştırır ve:</strong></p><p><strong>- Ya Resulallah, namaz kılmayan birinin cenazesi geçerken, tabutu bizim evin duvarını çizmiş deyince, </strong></p><p> </p><p><strong>Peygamber efendimiz:</strong></p><p><strong>- <span style="color: #ff3333">İşte evinizdeki bereketsizlik bundandır. O duvarı hemen yıkın, yeniden yapın!.."</span> buyurdu.</strong></p><p> </p><p><strong>Selam ve Dualarla..</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihrimah, post: 29795, member: 656"] [B]Esselamualeyküm...[/B] [B]... Peygamberimiz sallallahü aleyhi ve sellem zamanında sahabe-i kiramdan bir zat, Resulullah efendimize gelerek; [COLOR=#003399]"Kazancım bol olmasına rağmen geçim sıkıntısı çekiyorum"[/COLOR] diye arz eder. [/B] [B]Peygamber efendimiz:[/B] [B]-[COLOR=#ff3333]" Evinizde namaz kılmayan var mı?"[/COLOR] diye sorar. [/B] [B]O zat:[/B] [B]- Hayır efendim, evde hepimiz namazımızı kılıyoruz. Namaz kılmayan yok deyince, Peygamber efendimiz:[/B] [B]- [COLOR=#ff3333]"Komşularınızda hatta mahallenizde namaz kılmayan var mı?"[/COLOR] diye sorar.[/B] [B]O zat:[/B] [B]- Efendim, komşularımızda ve mahallemizde namaz kılmayan yok, der...[/B] [B]Peygamber efendimiz:[/B] [B]-[COLOR=#ff3333] "Bir araştırın, mahallenizden namaz kılmayan birisi geçmiş mi?"[/COLOR] buyurunca o kimse:[/B] [B]- Efendim araştırdık, mahallemizden namaz kılmayan hiç kimse geçmemiş deyince [/B] [B]Peygamber efendimiz:[/B] [B]- [COLOR=#ff3333]"Bu bereketsizlik namaz kılmamaktandır.."[/COLOR], buyurunca o zat tekrar araştırır ve:[/B] [B]- Ya Resulallah, namaz kılmayan birinin cenazesi geçerken, tabutu bizim evin duvarını çizmiş deyince, [/B] [B]Peygamber efendimiz:[/B] [B]- [COLOR=#ff3333]İşte evinizdeki bereketsizlik bundandır. O duvarı hemen yıkın, yeniden yapın!.."[/COLOR] buyurdu.[/B] [B]Selam ve Dualarla..[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Peygamberimiz İçin
Evinizdeki Bereketsizlik...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…