:) :) Evinizin Duvarlarını Böyle Boyatmak İstermisiniz?
memluk Hatim Sorumlusu 4 May 2009 #2 neden olmasın,özellikle son iki resim kendimi efendimiz dönemindeymişim gibi hissetmemi sağlar herhalde bende daha dikkatli olurum.
neden olmasın,özellikle son iki resim kendimi efendimiz dönemindeymişim gibi hissetmemi sağlar herhalde bende daha dikkatli olurum.
M mihrimah Talebe 4 May 2009 #4 Allah razı olsun kardeş bende bu yaz nasıl boyatsam diye düşünüyordum
VUSLAT Well-known member 4 May 2009 #5 so iki resim harika... bardak sanki ben bu konuyu daha önce açmışsın gibi hatırlıyorum... eğer yanlış hatırlıyorsam özür...
so iki resim harika... bardak sanki ben bu konuyu daha önce açmışsın gibi hatırlıyorum... eğer yanlış hatırlıyorsam özür...
E ebrar172 Talebe 4 May 2009 #6 VUSLAT' Alıntı: so iki resim harika... bardak sanki ben bu konuyu daha önce açmışsın gibi hatırlıyorum... eğer yanlış hatırlıyorsam özür... Genişletmek için tıkla ... bu konu vardı zaten evvelden...ama kim açmıştı onu bilemiyeceğim...
VUSLAT' Alıntı: so iki resim harika... bardak sanki ben bu konuyu daha önce açmışsın gibi hatırlıyorum... eğer yanlış hatırlıyorsam özür... Genişletmek için tıkla ... bu konu vardı zaten evvelden...ama kim açmıştı onu bilemiyeceğim...