Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
ey içimdeki sevda....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="medine gülü" data-source="post: 14609" data-attributes="member: 221"><p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">şimdilik avuçlarıma alamıyorum gülü,</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">dikenlerini avuçlayabiliyorum.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">razı oluyorum can’ımın yanmasına;</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">can’ımı yakıyorum avuçlarımı sıkarak…/ </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>ey benim sîne-i nurum,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>ey benim nûr-u aynım,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>ey benim sabrı cemîl’im,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>ey avuçlarımı dikenlerine rağmen kendine toprak bildiğim gül’üm,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>şimdilerde yakubî bir soluktur içime çektiğim,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>dilimin kıyısına dokunan, bir baba yüreğinin niyazı kadar beyaz;</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>“artık bana güzel bir sabır yakışır!”</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>dilim, yusuf’umu besleyen bir dua için dokunur söze.</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>bir yusuf kuyumda ağlar, arşta yükselirken adı</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>bir yusuf nazarımdaki kıymetini bilmez, eza olurken ahvali sol yanıma…</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>bir yusuf, yusufluğunu bilmez;</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>ve ben korkarım bir hasetlik canına dokunur yusuf’un diye…</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>ben korkarım karanlık eza olur yüreğe diye… </strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>ey benim derûnumdaki sevda,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>yarınlarıma dair hüsn-ü zannım,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>hatrına niyaza dokunur dilim her dem,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>hatrına yüreğim buruk heyecanlar yaşar doğan günle,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>hatrına boyun bükerim sevgili’ye,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>hatırı sayılır olurum diye yar nazarında.. </strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>ey benim avuçlarımı kanatan sevda,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>derinliğim kadardır avuçlarımda açtığın yara,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>ne içimi imar ediyorsun sevinçle,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>ne de sûretime mutluluğun resmini çizebiliyorsun.</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>ben üzerine titriyorum bir çocuk gibi,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>büyümeni istiyorum,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>büyütmeni istiyorum beni yâr nazarında.. </strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>ey benim lisanını hala anlayamadığım sevda,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>sükûtun dağlar gibi içimde,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>rengin gece misali.</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>leyl’im der susarım şimdilerde -sen gibi-,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>yücelirim “yâr” makamına diye… </strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>ey cemil’in letafeti,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>yûsufî güzellikte değil sûretim</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>yakub kadar sabırlı da değilim,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>ama bilirim ki içimde büyürsen;</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>sultanı olacağım bir beldenin.</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>gözlerim aydınlanacak,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>aydınlık olacağım mısır’a.. </strong></span></span><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>ey içimdeki sevda,</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>içimin nil’i olursan, ereriz huzura;</strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000"><strong>can oluruz bir kurak beldeye… </strong></span></span></p> <p style="text-align: left"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">alıntı</span></span></strong></p> <p style="text-align: left"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="medine gülü, post: 14609, member: 221"] [LEFT] [SIZE=4][COLOR=#ff0000]şimdilik avuçlarıma alamıyorum gülü, dikenlerini avuçlayabiliyorum. razı oluyorum can’ımın yanmasına; can’ımı yakıyorum avuçlarımı sıkarak…/ [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]ey benim sîne-i nurum, ey benim nûr-u aynım, ey benim sabrı cemîl’im, ey avuçlarımı dikenlerine rağmen kendine toprak bildiğim gül’üm, şimdilerde yakubî bir soluktur içime çektiğim, dilimin kıyısına dokunan, bir baba yüreğinin niyazı kadar beyaz; “artık bana güzel bir sabır yakışır!” dilim, yusuf’umu besleyen bir dua için dokunur söze. bir yusuf kuyumda ağlar, arşta yükselirken adı bir yusuf nazarımdaki kıymetini bilmez, eza olurken ahvali sol yanıma… bir yusuf, yusufluğunu bilmez; ve ben korkarım bir hasetlik canına dokunur yusuf’un diye… ben korkarım karanlık eza olur yüreğe diye… [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]ey benim derûnumdaki sevda, yarınlarıma dair hüsn-ü zannım, hatrına niyaza dokunur dilim her dem, hatrına yüreğim buruk heyecanlar yaşar doğan günle, hatrına boyun bükerim sevgili’ye, hatırı sayılır olurum diye yar nazarında.. [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]ey benim avuçlarımı kanatan sevda, derinliğim kadardır avuçlarımda açtığın yara, ne içimi imar ediyorsun sevinçle, ne de sûretime mutluluğun resmini çizebiliyorsun. ben üzerine titriyorum bir çocuk gibi, büyümeni istiyorum, büyütmeni istiyorum beni yâr nazarında.. [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]ey benim lisanını hala anlayamadığım sevda, sükûtun dağlar gibi içimde, rengin gece misali. leyl’im der susarım şimdilerde -sen gibi-, yücelirim “yâr” makamına diye… [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]ey cemil’in letafeti, yûsufî güzellikte değil sûretim yakub kadar sabırlı da değilim, ama bilirim ki içimde büyürsen; sultanı olacağım bir beldenin. gözlerim aydınlanacak, aydınlık olacağım mısır’a.. [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]ey içimdeki sevda, içimin nil’i olursan, ereriz huzura; can oluruz bir kurak beldeye… [/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]alıntı[/COLOR][/SIZE][/B] [/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
ey içimdeki sevda....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…