Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Ey nefsim Dursun Ali Erzincanli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ASHAB-I BEDR" data-source="post: 261886" data-attributes="member: 1013691"><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[YOUTUBE]ylsop4KAbqk[/YOUTUBE]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>"ey nefsim beni dinle </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>yan diyorum sana! </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong></strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>ateşlerin içinde yanan gibi yan.. </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>can diyorum O na,anla beni.. </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong></strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>canımın da içinde canan gibi can.." </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Alev sarar da gözlerimi </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Bir rüzgar soğutmayaçalışır.. </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong></strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Zamanla alevlere o rüzgar da alışır </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Bilmez ki bu dünyanın bir oyunu </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>,bilemez..ateşin içimde olduğunu.. </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong></strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>hala yanmaktadır gözbebeklerim </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>ve ben ateşten bir mektup oldum da,özgürlüğümü yaktım dünya adına </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Onun adına adımı yaktım </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong></strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Ve artık adına ortaktım </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Rüzgar Dilbeste olmuştu nara </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Söndürme gözyaşlarınla </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Ağlama ...</strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong></strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Çünkü bize ağlamak düşmez </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Bize yürümek düşer Sevgili nin ardında </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Ağlamak yetmez...</strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong></strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Güzeldir hayranı olmak Nebinin </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Ama sadece hayranlık yetmez...</strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong></strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Onun gibi olmadıktan sonra,bu yol ilelebet bitmez.. </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>şu geçen ömründe nelere kandın </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong></strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>sen ki dünyanın süsüne aldandın </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>yandın ağladın,yine de uslanmadın </strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong></strong></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>nereye bu gidiş;nereye ey yolcu...</strong> </span></span></em></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ASHAB-I BEDR, post: 261886, member: 1013691"] [CENTER] [YOUTUBE]ylsop4KAbqk[/YOUTUBE] [I][SIZE=4][FONT=book antiqua][B]"ey nefsim beni dinle yan diyorum sana! ateşlerin içinde yanan gibi yan.. can diyorum O na,anla beni.. canımın da içinde canan gibi can.." Alev sarar da gözlerimi Bir rüzgar soğutmayaçalışır.. Zamanla alevlere o rüzgar da alışır Bilmez ki bu dünyanın bir oyunu ,bilemez..ateşin içimde olduğunu.. hala yanmaktadır gözbebeklerim ve ben ateşten bir mektup oldum da,özgürlüğümü yaktım dünya adına Onun adına adımı yaktım Ve artık adına ortaktım Rüzgar Dilbeste olmuştu nara Söndürme gözyaşlarınla Ağlama ... Çünkü bize ağlamak düşmez Bize yürümek düşer Sevgili nin ardında Ağlamak yetmez... Güzeldir hayranı olmak Nebinin Ama sadece hayranlık yetmez... Onun gibi olmadıktan sonra,bu yol ilelebet bitmez.. şu geçen ömründe nelere kandın sen ki dünyanın süsüne aldandın yandın ağladın,yine de uslanmadın nereye bu gidiş;nereye ey yolcu...[/B] [/FONT][/SIZE][/I] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Ey nefsim Dursun Ali Erzincanli
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…