Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ey Oruç, Tut Beni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_bamteli_" data-source="post: 163423" data-attributes="member: 15023"><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Yüzüm tutmuyor seni terki dile getirmeye</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Seccde de yüzüm olurmusun ey namaz</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Bak, beden kirinden arınmış</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Bükülmez denilen bel rükü naralarında</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Seni terk eden halim yine senin haline bürünmüş</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Edebine boyarmısın beni ey namaz</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Sabahım olurmusun</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Her tekbir bir tövbe misali</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Girizgaha niyet misali cennete hazırlığım olurmusun</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'"></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Sana geldim ey namaz</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Yüzüm tutmuyor nefsi sana tercih ettiğimi soylemeye</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Beni günahıma tercih edermisin ey namaz</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Günün bölünmüşlüğünde seni düşünmedim</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Dünya ile hal olup keyfin haline girdim</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Gün ortasında beni toplayan hal olurmusun</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Günün gelişmesinde sükunete gelişim olurmusun ey namaz</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'"></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Sana geldim ey namaz</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Yüzüm tutmuyor hadisi unuttum demeye</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">"Kim sabah ve ikindi namazını kılarsa cennete girer"</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Dilim varmıyor seni kazalarda terk ettim demeye</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'"></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Sana geldim ey namaz nefsi kazalarıma</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Yaramı sarar yardımım olurmusun</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Bak, toprağa gelmeye dizlerim secdende</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Dilim varmıyor kibrimi soylemeye</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Kibrimi yakan kibritim olurmusun</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Her yanış bir yıkanış misali</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Cennete hazırlığım olurmusun ey namaz</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'"></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Işığına yandığım güneş gitmek üzere</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Yıldızlar keşfe çıkacakmış sanki</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Aldandım güneşlerin ışığına yıldızların nazına</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Akşamları karanlığıma nur olurmusun ey namaz</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Sustu alem, bir ezan gökkubbede</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Kıyamet mi kopacak koşturmada bedenler</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Farzına yetişeceğim en güzel telaşım olurmusun</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'"></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'"></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Sana geldim ey namaz</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Akşamıma nur olurmusun</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Ayın her hali seni anlatır</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Etrafında yıldızlar saf tutmakta</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Aşıklar seni seyre dalmakta</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Bedenler kıyamda ruhlar gökkubbede sohbette</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Rahman ve rahime götürenim olurmusun ey namaz</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Sana geldim geldim ey namaz</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Beş vakitte birliğimi O'NA götürürmüsün</span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'"></span></span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: #9ACD32"><span style="font-family: 'verdana'">Senai DEMİRCİ</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_bamteli_, post: 163423, member: 15023"] [COLOR=#000000][COLOR=#9ACD32][FONT=verdana]Yüzüm tutmuyor seni terki dile getirmeye Seccde de yüzüm olurmusun ey namaz Bak, beden kirinden arınmış Bükülmez denilen bel rükü naralarında Seni terk eden halim yine senin haline bürünmüş Edebine boyarmısın beni ey namaz Sabahım olurmusun Her tekbir bir tövbe misali Girizgaha niyet misali cennete hazırlığım olurmusun Sana geldim ey namaz Yüzüm tutmuyor nefsi sana tercih ettiğimi soylemeye Beni günahıma tercih edermisin ey namaz Günün bölünmüşlüğünde seni düşünmedim Dünya ile hal olup keyfin haline girdim Gün ortasında beni toplayan hal olurmusun Günün gelişmesinde sükunete gelişim olurmusun ey namaz Sana geldim ey namaz Yüzüm tutmuyor hadisi unuttum demeye "Kim sabah ve ikindi namazını kılarsa cennete girer" Dilim varmıyor seni kazalarda terk ettim demeye Sana geldim ey namaz nefsi kazalarıma Yaramı sarar yardımım olurmusun Bak, toprağa gelmeye dizlerim secdende Dilim varmıyor kibrimi soylemeye Kibrimi yakan kibritim olurmusun Her yanış bir yıkanış misali Cennete hazırlığım olurmusun ey namaz Işığına yandığım güneş gitmek üzere Yıldızlar keşfe çıkacakmış sanki Aldandım güneşlerin ışığına yıldızların nazına Akşamları karanlığıma nur olurmusun ey namaz Sustu alem, bir ezan gökkubbede Kıyamet mi kopacak koşturmada bedenler Farzına yetişeceğim en güzel telaşım olurmusun Sana geldim ey namaz Akşamıma nur olurmusun Ayın her hali seni anlatır Etrafında yıldızlar saf tutmakta Aşıklar seni seyre dalmakta Bedenler kıyamda ruhlar gökkubbede sohbette Rahman ve rahime götürenim olurmusun ey namaz Sana geldim geldim ey namaz Beş vakitte birliğimi O'NA götürürmüsün Senai DEMİRCİ[/FONT][/COLOR][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ey Oruç, Tut Beni
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…