Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Ey rabbİm...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hayru nisa" data-source="post: 243130" data-attributes="member: 1013763"><p>sevmekle başlamadı her şey </p><p>ne zaman seviyorum desem </p><p>bin bir yalan karıştı sözlerime </p><p>sevgime bin bir riya karıştı </p><p>kendimi kandırmalarım birbirini kovaladı </p><p>ben hep seviyorum sandım </p><p>neyi sevdiğimi bile bilmeden </p><p>bilmeden neyi sevmem gerektiğini </p><p></p><p>belki de hep yanlış kapıyı çaldım </p><p>hep bir tanrı misafiri edasıyla </p><p>ama destursuz patavatsızca çaldım kapıları </p><p>ne istediğimi bilmeden </p><p>bilmeden neyi nasıl istemem gerektiğini </p><p></p><p>kapı her açılışında </p><p>“işte!”, dedim, “buldum aradığımı” </p><p>hep buldum sandım </p><p>aradığım sandığımı </p><p></p><p>sayısız aramalarımla sayısız günah işledim </p><p>sayılı günah arasında </p><p>aramalarım, arınmalara çıkmadı bir türlü </p><p>aramalarım hepten günah </p><p>yanlış kapılar ardında </p><p>kapıyı çalışlarım edeb ten yoksun </p><p>kapıyı çalışlarım hepten yanlış </p><p></p><p>severek gittim istediğim sandıklarıma </p><p>sevdiğim sandıklarıma isteyerek gittim </p><p>gitmelerim </p><p>“bir adım gidene on adım gelen”e değildi </p><p>“yürüyerek gidene koşarak gelen”e değildi gitmelerim </p><p>sevmekle değildi kapıyı çalışlarım </p><p>istemenin sırrına ermeden </p><p>sevmenin sırrını istedim </p><p>sevmekle değildi istemelerim </p><p>istemelerim </p><p>“isteyin, vereyim” diyene değildi </p><p>yakınmalarım yakarışa dönüşmedi </p><p>bana benden yakın olan’a </p><p>“yarabbi, ben pişmanım!” diyemedim gönül den </p><p>işte ben bu halde </p><p>yine kapıdayım </p><p>izninle </p><p>bu defa kapındayım </p><p>tövbeye muhtaç istemelerimle </p><p>istiyorum senden </p><p>affına sığınarak </p><p></p><p>estağfurullah </p><p></p><p>bismillah </p><p></p><p>yarabbi! </p><p>sen beni bu halden azad et </p><p>sen pişmanlığımı kabul et </p><p>sen ki affedicisin </p><p>affı seversin </p><p>beni de affet </p><p>affet beni </p><p>“yarabbi!” diyebilenlerin </p><p>istemeyi, sevmeyi bilenlerin hürmetine </p><p>affet ki her şey başlasın yeniden </p><p>sevmekle başlasın bu kez her şey </p><p>sevmekle başlayan her şey sevmekle bitsin </p><p>tek sevmek bitmesin </p><p>senin sevdiklerini sevmek </p><p>seni sevenleri sevmek </p><p>seni sevmek bitmesin </p><p>sevmek bitmesin </p><p></p><p>amin!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hayru nisa, post: 243130, member: 1013763"] sevmekle başlamadı her şey ne zaman seviyorum desem bin bir yalan karıştı sözlerime sevgime bin bir riya karıştı kendimi kandırmalarım birbirini kovaladı ben hep seviyorum sandım neyi sevdiğimi bile bilmeden bilmeden neyi sevmem gerektiğini belki de hep yanlış kapıyı çaldım hep bir tanrı misafiri edasıyla ama destursuz patavatsızca çaldım kapıları ne istediğimi bilmeden bilmeden neyi nasıl istemem gerektiğini kapı her açılışında “işte!”, dedim, “buldum aradığımı” hep buldum sandım aradığım sandığımı sayısız aramalarımla sayısız günah işledim sayılı günah arasında aramalarım, arınmalara çıkmadı bir türlü aramalarım hepten günah yanlış kapılar ardında kapıyı çalışlarım edeb ten yoksun kapıyı çalışlarım hepten yanlış severek gittim istediğim sandıklarıma sevdiğim sandıklarıma isteyerek gittim gitmelerim “bir adım gidene on adım gelen”e değildi “yürüyerek gidene koşarak gelen”e değildi gitmelerim sevmekle değildi kapıyı çalışlarım istemenin sırrına ermeden sevmenin sırrını istedim sevmekle değildi istemelerim istemelerim “isteyin, vereyim” diyene değildi yakınmalarım yakarışa dönüşmedi bana benden yakın olan’a “yarabbi, ben pişmanım!” diyemedim gönül den işte ben bu halde yine kapıdayım izninle bu defa kapındayım tövbeye muhtaç istemelerimle istiyorum senden affına sığınarak estağfurullah bismillah yarabbi! sen beni bu halden azad et sen pişmanlığımı kabul et sen ki affedicisin affı seversin beni de affet affet beni “yarabbi!” diyebilenlerin istemeyi, sevmeyi bilenlerin hürmetine affet ki her şey başlasın yeniden sevmekle başlasın bu kez her şey sevmekle başlayan her şey sevmekle bitsin tek sevmek bitmesin senin sevdiklerini sevmek seni sevenleri sevmek seni sevmek bitmesin sevmek bitmesin amin! [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Ey rabbİm...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…