Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Ey Resul yanıyor alem aşkınla!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 125003" data-attributes="member: 8422"><p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Efendime gidiyorum</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Aldım elime başımı</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Efendime gidiyorum</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Akıtarak gözyaşımı</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Efendime gidiyorum</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Ağlıyorum coşa coşa</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Dere tepe aşa aşa</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Hiç durmadan koşa koşa</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Efendime gidiyorum</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Hasretlik yaktı bağrımı</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">İlaç dindirmez ağrımı</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Ele duyurup çağrımı</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Efendime gidiyorum</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">İtikat etmem fallara</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Tahammülüm yok yıllara</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Gözyaşı döküp yollara</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Efendime gidiyorum</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Yollar uzun, günler kısa</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Çekmiyorum hiçbir tasa</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Sıcak kuma basa basa</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Efendime gidiyorum</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Dışım soğuk, içim volkan</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Görüşmeye var mı imkân</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Belalara olur kalkan</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Efendime gidiyorum</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Sular gelmiyor kurnama</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Hasretlik tüttü burnuma</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Taşlar bağlayıp karnıma</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Efendime gidiyorum</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Benlik putunu yıkmadan</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Basamak bile çıkmadan</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: Red">Rezil halime bakmadan</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: navy">Efendime gidiyorum</span></strong> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 125003, member: 8422"] [CENTER][B][COLOR=navy]Efendime gidiyorum[/COLOR] [COLOR=navy]Aldım elime başımı[/COLOR] [COLOR=navy]Efendime gidiyorum[/COLOR] [COLOR=navy]Akıtarak gözyaşımı[/COLOR] [COLOR=navy]Efendime gidiyorum[/COLOR] [COLOR=navy]Ağlıyorum coşa coşa[/COLOR] [COLOR=navy]Dere tepe aşa aşa[/COLOR] [COLOR=navy]Hiç durmadan koşa koşa[/COLOR] [COLOR=navy]Efendime gidiyorum[/COLOR] [COLOR=navy]Hasretlik yaktı bağrımı[/COLOR] [COLOR=navy]İlaç dindirmez ağrımı[/COLOR] [COLOR=navy]Ele duyurup çağrımı[/COLOR] [COLOR=navy]Efendime gidiyorum[/COLOR] [COLOR=navy]İtikat etmem fallara[/COLOR] [COLOR=navy]Tahammülüm yok yıllara[/COLOR] [COLOR=navy]Gözyaşı döküp yollara[/COLOR] [COLOR=navy]Efendime gidiyorum[/COLOR] [COLOR=navy]Yollar uzun, günler kısa[/COLOR] [COLOR=navy]Çekmiyorum hiçbir tasa[/COLOR] [COLOR=navy]Sıcak kuma basa basa[/COLOR] [COLOR=navy]Efendime gidiyorum[/COLOR] [COLOR=navy]Dışım soğuk, içim volkan[/COLOR] [COLOR=navy]Görüşmeye var mı imkân[/COLOR] [COLOR=navy]Belalara olur kalkan[/COLOR] [COLOR=navy]Efendime gidiyorum[/COLOR] [COLOR=navy]Sular gelmiyor kurnama[/COLOR] [COLOR=navy]Hasretlik tüttü burnuma[/COLOR] [COLOR=navy]Taşlar bağlayıp karnıma[/COLOR] [COLOR=navy]Efendime gidiyorum[/COLOR] [COLOR=navy]Benlik putunu yıkmadan[/COLOR] [COLOR=navy]Basamak bile çıkmadan[/COLOR] [COLOR=Red]Rezil halime bakmadan[/COLOR] [COLOR=navy]Efendime gidiyorum[/COLOR][/B] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Ey Resul yanıyor alem aşkınla!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…