Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Eyvallah Be Sevgili....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 97968" data-attributes="member: 157"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><em><strong>Eyvallah Be Sevgili...Eyvallah</strong></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Hani bir titreme alırya, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">'Sakarya Türküsü''nde Necip Fazıl'ın, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Hani 'Ölünün odası'nda ürperir ya için, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Hani'Mihriban'ın; </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Sarı saçları dolanır ya deli gönüllere, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Hani zindandan; </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Mektuplar yazılır ya Mehmed'e, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Hani hasret kokar ya </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">En koyu kıvamında. </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black"></span></em></strong><strong><em><span style="color: black">Hani yanarsın ya, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black"></span></em></strong><strong><em><span style="color: black">Monna Roza' nın her mısrasında. </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black"></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Hani Meryem’in, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Yanağında tüy olursun, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Hani İsa'nın dilinde mısra. </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black"></span></em></strong><strong><em><span style="color: black">İşte aynı bu duyguları tattırdın bana. </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Yüreğin, yüreğimde atsın sevgili, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Gözlerin, gözlerimde batsın sevgili... </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Bu ne menem hal ki; </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Taranıyorum mitralyeslerin hedefinde. </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Her mavzer tanesi gözlerin oluyor. </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Ve ve ve işte... </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black"></span></em></strong><strong><em><span style="color: black">Bir yıldız misali kayıyorum hayattan, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black"></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Bir damla yaş olup, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Süzülüyorum yanaktan, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Terimle yıkıyorum kaldırımları... </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Nefesinde uyanıyor hücrelerim. </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Sonra bir garip ruh haleti, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Ve... </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Çatlayıp yırtılıyor, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Zehir zıkkım anı yaşamın. </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Son buluyor akıntıya kulaçlarım. </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Sen bakma bana sevgili, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Seninle ölmek dedim tüm varlığım. </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Bana sevmeyi öğreten yanımsın, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Hayata can telaş bakışımsın </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Öyle güzel ki vurulmak gözlerinde, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Öyle güzel ki girmek Azrail’le evine, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black"></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">İnan; </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Hiç uğramaz dilime eyvah... </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Sana geliyorum, </span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">Eyvallah be Sevgili, eyvallah...</span></em></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: black">....Engin Badem...</span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 97968, member: 157"] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=black][I][B]Eyvallah Be Sevgili...Eyvallah[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][I][COLOR=black][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=black]Hani bir titreme alırya, 'Sakarya Türküsü''nde Necip Fazıl'ın, Hani 'Ölünün odası'nda ürperir ya için, Hani'Mihriban'ın; Sarı saçları dolanır ya deli gönüllere, Hani zindandan; Mektuplar yazılır ya Mehmed'e, Hani hasret kokar ya En koyu kıvamında. [/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=black]Hani yanarsın ya, [/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=black]Monna Roza' nın her mısrasında. [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=black]Hani Meryem’in, Yanağında tüy olursun, Hani İsa'nın dilinde mısra. [/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=black]İşte aynı bu duyguları tattırdın bana. Yüreğin, yüreğimde atsın sevgili, Gözlerin, gözlerimde batsın sevgili... Bu ne menem hal ki; Taranıyorum mitralyeslerin hedefinde. Her mavzer tanesi gözlerin oluyor. Ve ve ve işte... [/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=black]Bir yıldız misali kayıyorum hayattan, [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=black]Bir damla yaş olup, Süzülüyorum yanaktan, Terimle yıkıyorum kaldırımları... Nefesinde uyanıyor hücrelerim. Sonra bir garip ruh haleti, Ve... Çatlayıp yırtılıyor, Zehir zıkkım anı yaşamın. Son buluyor akıntıya kulaçlarım. Sen bakma bana sevgili, Seninle ölmek dedim tüm varlığım. Bana sevmeyi öğreten yanımsın, Hayata can telaş bakışımsın Öyle güzel ki vurulmak gözlerinde, Öyle güzel ki girmek Azrail’le evine, [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=black]İnan; Hiç uğramaz dilime eyvah... Sana geliyorum, Eyvallah be Sevgili, eyvallah...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=black] [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=black][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=black]....Engin Badem...[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Eyvallah Be Sevgili....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…