Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Eyy allahım...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="KaLpsiz_Adam" data-source="post: 202493" data-attributes="member: 15322"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">:012: Sözlerin en güzeli hiç şüphesiz sana aittir </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Bizim söylediklerimiz, Söyleyeceklerimiz Söyleyemediklerimiz Söylemek istediklerimiz İçimizde sakladıklarımız </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Suskun bıraktıklarımız </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Terk ettiklerimiz </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Unuttuklarımız </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Fısıldadıklarımız </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Hepsi hepsi sözlerin hepsi Ancak Sana yöneldiği için güzeldir </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Şüphesiz duayı dilimize veren Sen sin Dilimizi duaya çeviren Sen sin</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo"> Sözlerin en güzel Sana aittir </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Eyy ebediyyen bana yakınlığını tattırdığın için Bana vahyettiğin tüm gerçekler için Beni hayat denen bu sonsuz lezzet pınarının başına oturttuğun için Bildiğin tüm ayıplarımı örttüğün için </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Gördüğün tüm kusurlarımı bağışladığın için </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Umuduma katık ettiğim tüm hayallerim için</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo"> En Sevgini bana elçi gönderdiğin için</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo"> Eyy Sevgili Beni aşkına muhatap ettiğin için </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">s</span></span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">onsuz Hamd Sana Sonsuz minnettarlık Sana Sonsuz minnet Sana Sonsuz şükür Sana Sonsuz teşekkür </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Sana Eyy Rabbim </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Tut ellerimden Sonsuz kudret elinle beni hiçliğe düşmekten alıkoy</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo"> Unutulmuşluktan uzak eyle beni Varlığına komşu eyle beni </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Ben acizim dayanağım Sensin Fakirim ben sığınağım Sensin Dilsizim sözüm Sensin Körüm ben gören Sensin</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo"> Sağırım ki Sen işitensin </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Eyy Rabbim Sözlerin en güzeli Sana aittir </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Bu kırık dökük sözlerimi </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Bu perişan Sen kabul eyle Sen güzelleştir Ki </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Sen bana aşktan kanatlar vermiştin ya </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Aşkın semasına uçurmuştun ya beni </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Elimi Sen dokumuştunya Hani ele avuca gelmez dokunuşları Sen bahşetmiştin ya bana </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Gözüme kendi nazarından ışıklar vermiştin ya </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Gözle görülür güzellikler vermiştin ya bana</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo"> Yüzüme tebessümü Sen giydirmiştin ya</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo"> Tebessüme karşılık veren güzel yüzler koymuştun ya karşıma </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange">Eyy Rabbim Yoktum ben Sen var ettin </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange">Unutulmuştum ki Sen sevdin Sevdiğin için var ettin </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange">Bir Sen sevdiğin için varedildim </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange">Bir Sen beni andığın için ihya edildim </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Öyleyse Eyy Rabbim Varlığımı aşkına armağan eyle Yak beni aşkının ateşinde Al beni bu rüyadan </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Al beni bu dünyadan </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Bu kırılgan varlığımı ebedi baharına toprak eyle </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Eyy Rabbim Bütün güzel sözler Sana söylemekle güzeldir </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Kırık dökük de olsa kabul eyle sözlerimi </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Yıkık dökük de olsa duy yakarışlarımı </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Kabul eyle beni Kabul eyle sözlerimi Suskunluğumu, dilsizliğimi en güzel dua eyle Dua eyle dilsizliğimi </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Dua eyle suskunluğumu En güzel dua eyle ki Sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo"> Dua eyle sözlerimi Güzel eyle...:012:</span></span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange">AMİN AMİN AMİN</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KaLpsiz_Adam, post: 202493, member: 15322"] [CENTER][B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]:012: Sözlerin en güzeli hiç şüphesiz sana aittir [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Bizim söylediklerimiz, Söyleyeceklerimiz Söyleyemediklerimiz Söylemek istediklerimiz İçimizde sakladıklarımız [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Suskun bıraktıklarımız [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Terk ettiklerimiz [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Unuttuklarımız [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Fısıldadıklarımız [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Hepsi hepsi sözlerin hepsi Ancak Sana yöneldiği için güzeldir [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Şüphesiz duayı dilimize veren Sen sin Dilimizi duaya çeviren Sen sin[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo] Sözlerin en güzel Sana aittir [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Eyy ebediyyen bana yakınlığını tattırdığın için Bana vahyettiğin tüm gerçekler için Beni hayat denen bu sonsuz lezzet pınarının başına oturttuğun için Bildiğin tüm ayıplarımı örttüğün için [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Gördüğün tüm kusurlarımı bağışladığın için [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Umuduma katık ettiğim tüm hayallerim için[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo] En Sevgini bana elçi gönderdiğin için[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo] Eyy Sevgili Beni aşkına muhatap ettiğin için [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]s[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]onsuz Hamd Sana Sonsuz minnettarlık Sana Sonsuz minnet Sana Sonsuz şükür Sana Sonsuz teşekkür [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Sana Eyy Rabbim [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Tut ellerimden Sonsuz kudret elinle beni hiçliğe düşmekten alıkoy[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo] Unutulmuşluktan uzak eyle beni Varlığına komşu eyle beni [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Ben acizim dayanağım Sensin Fakirim ben sığınağım Sensin Dilsizim sözüm Sensin Körüm ben gören Sensin[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo] Sağırım ki Sen işitensin [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Eyy Rabbim Sözlerin en güzeli Sana aittir [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Bu kırık dökük sözlerimi [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Bu perişan Sen kabul eyle Sen güzelleştir Ki [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Sen bana aşktan kanatlar vermiştin ya [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Aşkın semasına uçurmuştun ya beni [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Elimi Sen dokumuştunya Hani ele avuca gelmez dokunuşları Sen bahşetmiştin ya bana [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Gözüme kendi nazarından ışıklar vermiştin ya [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Gözle görülür güzellikler vermiştin ya bana[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo] Yüzüme tebessümü Sen giydirmiştin ya[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo] Tebessüme karşılık veren güzel yüzler koymuştun ya karşıma [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=darkorange]Eyy Rabbim Yoktum ben Sen var ettin [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=darkorange]Unutulmuştum ki Sen sevdin Sevdiğin için var ettin [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=darkorange]Bir Sen sevdiğin için varedildim [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=darkorange]Bir Sen beni andığın için ihya edildim [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Öyleyse Eyy Rabbim Varlığımı aşkına armağan eyle Yak beni aşkının ateşinde Al beni bu rüyadan [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Al beni bu dünyadan [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Bu kırılgan varlığımı ebedi baharına toprak eyle [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Eyy Rabbim Bütün güzel sözler Sana söylemekle güzeldir [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Kırık dökük de olsa kabul eyle sözlerimi [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Yıkık dökük de olsa duy yakarışlarımı [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Kabul eyle beni Kabul eyle sözlerimi Suskunluğumu, dilsizliğimi en güzel dua eyle Dua eyle dilsizliğimi [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo]Dua eyle suskunluğumu En güzel dua eyle ki Sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=indigo] Dua eyle sözlerimi Güzel eyle...:012:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE] [CENTER][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=darkorange]AMİN AMİN AMİN[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Eyy allahım...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…