Normal
aklın alamayacağı bir durum yok bence, Türkiye de dahil olmak üzere pek çok ülkede araştırma yaparak ulaştığı sonuçları satan binlerce şirket var. Bu bir ticaret. bizlerde böyle yerlere üye olarak ticaret yapan adamlara bedavadan malzeme sağlamış oluyoruz, üstüne üstlük özel hayatlarımızı da açıyoruz.. Bende bu siteye üyeydim bir zamanlar, sonrasında çok değer verdiğimiz bir bayan öğretmen arkadaşımızın fotoğrafının facebookdan çalınarak ahlaksız bir resme yapıştırılması ve bu fotomontaj rezilliği nedeniyle suçsuz bir öğretmenin mesleğinden atılması ve eşiyle boşanmasına şahit olduktan sonra siteden ayrıldım.Siteden ayrıldım ama halen arama kayıtlarında ismimin yer aldığını da gördüm. yani çıksanız bile sizin kayıtlarınızı asla silmiyorlar. Tüm özel bilgileriniz orada, onların elinde kalıyor..
aklın alamayacağı bir durum yok bence, Türkiye de dahil olmak üzere pek çok ülkede araştırma yaparak ulaştığı sonuçları satan binlerce şirket var. Bu bir ticaret. bizlerde böyle yerlere üye olarak ticaret yapan adamlara bedavadan malzeme sağlamış oluyoruz, üstüne üstlük özel hayatlarımızı da açıyoruz..
Bende bu siteye üyeydim bir zamanlar, sonrasında çok değer verdiğimiz bir bayan öğretmen arkadaşımızın fotoğrafının facebookdan çalınarak ahlaksız bir resme yapıştırılması ve bu fotomontaj rezilliği nedeniyle suçsuz bir öğretmenin mesleğinden atılması ve eşiyle boşanmasına şahit olduktan sonra siteden ayrıldım.
Siteden ayrıldım ama halen arama kayıtlarında ismimin yer aldığını da gördüm. yani çıksanız bile sizin kayıtlarınızı asla silmiyorlar. Tüm özel bilgileriniz orada, onların elinde kalıyor..