Facebook Paylaşım Başına Para Ödüyor Sahtekarlığı ; İnsanlık Ayıbı !

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Facebook Paylaşım Başına Para Ödüyor Sahtekarlığı ; İnsanlık Ayıbı !

Hani lafın gelişi ”insanlık bitmiş” derler ya ; ben söyleyeyim size ”İNSANLIK” gerçekten bitmiş…

facebookpaylassahtekarligi.png

Sosyal paylaşım sitesi facebook’ta son zamanlar da illa ki sizlerde denk gelmişsinizdir ; “Bu çocuk kanser, Facebook paylaşım başına 3 kuruş ödüyor!” vb. gibi hasta çocukların resimleri kullanarak paylaşımlar yapılıyor.

Günün büyük çoğunluğunu geçirdiğimiz sosyal paylaşım sitesi facebook’ta beğendiğimiz sayfalar ve bu sayfaların yapmış olduğu paylaşımları birçok kez beğenip /bizler de profillerimiz de eş-dostla paylaşıyoruz. Facebook sayfa yöneticilerinin bazıları işi ”çirkinliğe” vuruyor demek hafif kalır bildiğiniz ”………” vuruyor.Bir insan bu kadar mı duygusuz ; bu kadar mı sahtekar ; bu kadar mı adi olur diyemeden geçemiyorum.

Facebook Sayfa sahiplerinin kendilerine rant sağlamak amacıyla yapmış oldukları bu çalışmalara yurdum insanının nasıl kanarak destek verdiğini hiç anlamıyorum ! Ülke olarak malesef sosyal paylaşım sitelerini nasıl kullanacağımızı hala anlayamadık,kavrayamadık ! Bu tarz sahtekarlıklara inanarak ; sayfa sahiplerinin amacına ulaşmasına fırsat vermeyin!
Bu tarz sayfaları facebookta şikayet butonunu kullanarak şikayet edin.

Unutmayın ki bu tarz paylaşım yapan sayfa sahiplerinin hedefleri ; beğeni / paylaşım ve takipçi sağlamaktan başka birşey değildir ve bunu en ahlaksız yolla yapmaktadırlar.

Facebook paylaşım veya beğeni başına hiçbir şekilde para ödemez.Bu fotoğraflar internette alakasız çeşitli sitelerden alınarak malesef sayfa paylaşımlarını kasmak ; ülkemin güzel insanlarının duygularını sömürmek için yapılmış sahtekar,insanlığa yakışmayan hareketlerdir.

Lütfen inanmayın ! Çevrenizdekileri bilgilendirin.!

Kaynak : Facebook Paylaşım Başına Para Ödüyor Sahtekarlığı ; İnsanlık Ayıbı ! | İnternet Hukuku,Bilişim Hukuku,Siber Suçlar

Bu alana bir cevap yazın...