Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
faideli bir oyun
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_vatan_" data-source="post: 213296" data-attributes="member: 1007353"><p><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>MERYEM 1-6</strong></span> </span></p><p><strong>[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]<span style="font-size: 10px">1 - Kâf, Hâ, Yâ, Ayn, Sâd. </span>[/FONT]</strong></p><p><strong>[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]<span style="font-size: 10px">2 - Bu, Rabbinin, kulu Zekeriyya'ya olan rahmetini anmadır. </span>[/FONT]</strong></p><p><strong>[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]<span style="font-size: 10px">3 - Bir zamanlar o, Rabbine gizlice (içinden) yalvarmıştı.</span>[/FONT]</strong></p><p><strong>[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]<span style="font-size: 10px">4 - Şöyle demişti: "Ey Rabbim! Şüphesiz (artık öyle bir durumdayım ki) benim kemiğim zayıflayıp gevşedi ve başım(ın saçı) bembeyaz alev gibi tutuştu. Sana dua etmekle de ey Rabbim, hiçbir zaman bedbaht olmadım." </span>[/FONT]</strong></p><p><strong>[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]<span style="font-size: 10px">5 - "Gerçekten ben, arkamdan yerime geçecek varislerden endişedeyim. Karım da kısır bulunuyor. Onun için katından bana bir çocuk ihsan et."</span>[/FONT]</strong></p><p><strong>[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]<span style="font-size: 10px">6 - "Ki bana da mirasçı olsun, Yakub ailesine de mirascı olsun. Rabbim, onu sen rızana kavuştur." </span>[/FONT]</strong></p><p><strong><span style="font-size: 10px">MERYEM 6-10</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 10px">evet bu mübarek ayet paylaşım oyununa yani faideli bir oyuna katılımlarınızı bekliyoruz</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 10px">saygılar_vatan_kardeşiniz</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_vatan_, post: 213296, member: 1007353"] [SIZE=2][FONT=Verdana][B]MERYEM 1-6[/B][/FONT] [/SIZE] [B][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]1 - Kâf, Hâ, Yâ, Ayn, Sâd. [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]2 - Bu, Rabbinin, kulu Zekeriyya'ya olan rahmetini anmadır. [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]3 - Bir zamanlar o, Rabbine gizlice (içinden) yalvarmıştı.[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]4 - Şöyle demişti: "Ey Rabbim! Şüphesiz (artık öyle bir durumdayım ki) benim kemiğim zayıflayıp gevşedi ve başım(ın saçı) bembeyaz alev gibi tutuştu. Sana dua etmekle de ey Rabbim, hiçbir zaman bedbaht olmadım." [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]5 - "Gerçekten ben, arkamdan yerime geçecek varislerden endişedeyim. Karım da kısır bulunuyor. Onun için katından bana bir çocuk ihsan et."[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]6 - "Ki bana da mirasçı olsun, Yakub ailesine de mirascı olsun. Rabbim, onu sen rızana kavuştur." [/SIZE][/FONT][/B] [B][SIZE=2]MERYEM 6-10[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]evet bu mübarek ayet paylaşım oyununa yani faideli bir oyuna katılımlarınızı bekliyoruz saygılar_vatan_kardeşiniz[/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
faideli bir oyun
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…