Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Fani Dünya
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nurunalanur" data-source="post: 102771" data-attributes="member: 6082"><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 15px"><strong>Fani Dünya</strong></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Gözümü gönlümü büyüleyen yar,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Ruhum benden bizar intizarı var,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Bir ömür kapında köleliğim var,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Vefama karşılık sal beni dünya.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Artık defterinden sil beni dünya.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Ömrüm yaz kış derken nasıl güz oldu,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Daha anlamadan baharım soldu,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Belki bir nefeslik zamanım kaldı,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Kalan nefesime izin ver dünya,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Emreden nefsime hüzün ver dünya.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Yüzünü gösterme alevlenirim,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Ne Kerem’ler yaktığını bilirim,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Göz kırparsan dayanamam gelirim,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Aslının gözünde sürmesin dünya,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Mil çek gözlerime görmesin, dünya.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Bir hayalsin ancak hoştur nefesin,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Ne aslanlar yutuverdi kafesin,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Bin yıla çağırır efsunlu sesin,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Hırsımı hançerle söneyim dünya,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Beni yolda indir döneyim dünya.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Ne günler yaşadık seninle ne hoş,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Bir Leyla sunardın olurdum sarhoş,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Meğer bir serapmış kaldım başıboş,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Elini üstümden al artık dünya,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Leyla’nı başına çal artık dünya.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Sanki sermayemi harcadım boşa,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Sonunda korktuğum geldi mi başa</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Uzanmış kalmışım bir soğuk taşa,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Benden hayır yoktur bakınma dünya,</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><strong>Bari namazıma dokunma dünya...</strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurunalanur, post: 102771, member: 6082"] [LEFT][FONT=Century Gothic][SIZE=4][B]Fani Dünya[/B][/SIZE][/FONT][/LEFT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Gözümü gönlümü büyüleyen yar,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Ruhum benden bizar intizarı var,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Bir ömür kapında köleliğim var,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Vefama karşılık sal beni dünya.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Artık defterinden sil beni dünya.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Ömrüm yaz kış derken nasıl güz oldu,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Daha anlamadan baharım soldu,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Belki bir nefeslik zamanım kaldı,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Kalan nefesime izin ver dünya,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Emreden nefsime hüzün ver dünya.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Yüzünü gösterme alevlenirim,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Ne Kerem’ler yaktığını bilirim,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Göz kırparsan dayanamam gelirim,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Aslının gözünde sürmesin dünya,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Mil çek gözlerime görmesin, dünya.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Bir hayalsin ancak hoştur nefesin,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Ne aslanlar yutuverdi kafesin,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Bin yıla çağırır efsunlu sesin,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Hırsımı hançerle söneyim dünya,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Beni yolda indir döneyim dünya.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Ne günler yaşadık seninle ne hoş,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Bir Leyla sunardın olurdum sarhoş,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Meğer bir serapmış kaldım başıboş,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Elini üstümden al artık dünya,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Leyla’nı başına çal artık dünya.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Sanki sermayemi harcadım boşa,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Sonunda korktuğum geldi mi başa[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Uzanmış kalmışım bir soğuk taşa,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Benden hayır yoktur bakınma dünya,[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Bari namazıma dokunma dünya...[/B][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Fani Dünya
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…