Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Duyuru - Tebrik - Taziye
Faraklit- Kutsal Ruh
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="zafer karlý" data-source="post: 77066" data-attributes="member: 3338"><p><strong>Ynt: Faraklit- Kutsal Ruh</strong></p><p></p><p><strong><p style="text-align: center">İŞTE BİR İNCİL ZIRVALIĞI DAHA</p><p></strong></p><p></p><p><strong>Yuhannânın yedinci bâbının başında bildirildiğine göre: Îsâ aleyhisselâm Celîlede gezerken, yahudilerin Hayme Çadır Bayramı yakın idi. Kardeşleri ona hitâben: Buradan çıkıp Yahudiyeye git ki, şâkirdlerin dahî yaptığın işleri görsünler. Zîrâ kendisini açıkça tanıtmak isteyen kimse, işini gizlice yapmaz. Eğer bu şeyleri sen yapıyorsan kendini dünyaya göster, dediler. Çünki kardeşleri dahî, ona îman etmiyorlardı. Îsâ onlara cevaben: Benim vaktim daha gelmedi. Fakat sizin vaktiniz dâimâ hazırdır. Dünya sizden nefret etmez. Fakat benden nefret eder. Çünki, dünya amelleri kötüdür diye ben onlara şehâdet ederim. Siz bu bayrama gidin. Ben bu bayrama daha gitmem, çıkmam dedi. Fakat kardeşleri çıktıktan sonra, kendisi de, o vakit açıkça değil, fakat gizlice imiş gibi bayrama gitti demektedir. Eğer Yuhannâ İncîli muharref değildir denirse: Îsâ aleyhisselâma yaptığı bu yalancılık isnâdı nasıl tevil edilir. Çünki, Îsâ aleyhisselâmın bayrama gitmem dediği hâlde, sonra da gizlice gittiğini haber vermektedir ki, bu yalancılıktır. Hâşâ Îsâ aleyhisselâmda böyle bir hâl bulunamaz.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zafer karlý, post: 77066, member: 3338"] [b]Ynt: Faraklit- Kutsal Ruh[/b] [b][center]İŞTE BİR İNCİL ZIRVALIĞI DAHA[/center][/b] [b]Yuhannânın yedinci bâbının başında bildirildiğine göre: Îsâ aleyhisselâm Celîlede gezerken, yahudilerin Hayme Çadır Bayramı yakın idi. Kardeşleri ona hitâben: Buradan çıkıp Yahudiyeye git ki, şâkirdlerin dahî yaptığın işleri görsünler. Zîrâ kendisini açıkça tanıtmak isteyen kimse, işini gizlice yapmaz. Eğer bu şeyleri sen yapıyorsan kendini dünyaya göster, dediler. Çünki kardeşleri dahî, ona îman etmiyorlardı. Îsâ onlara cevaben: Benim vaktim daha gelmedi. Fakat sizin vaktiniz dâimâ hazırdır. Dünya sizden nefret etmez. Fakat benden nefret eder. Çünki, dünya amelleri kötüdür diye ben onlara şehâdet ederim. Siz bu bayrama gidin. Ben bu bayrama daha gitmem, çıkmam dedi. Fakat kardeşleri çıktıktan sonra, kendisi de, o vakit açıkça değil, fakat gizlice imiş gibi bayrama gitti demektedir. Eğer Yuhannâ İncîli muharref değildir denirse: Îsâ aleyhisselâma yaptığı bu yalancılık isnâdı nasıl tevil edilir. Çünki, Îsâ aleyhisselâmın bayrama gitmem dediği hâlde, sonra da gizlice gittiğini haber vermektedir ki, bu yalancılıktır. Hâşâ Îsâ aleyhisselâmda böyle bir hâl bulunamaz.[/b] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Duyuru - Tebrik - Taziye
Faraklit- Kutsal Ruh
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…