Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İslamın Şartları
Namaz Kılmak
Fe veylun lil musalline
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 111335" data-attributes="member: 8422"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>VEYL O NAMAZ KILANLARA,Kardeşim,Benden namazı soruyorsun.Namaz kılmakta zorlanıyorum. Huzur ve sükun bulamıyorum. Ruhumda bezginlik ve bıkkınlık oluyor. Namazdan tad alamıyorum diyorsun.</strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Bu konuda hiç de yalnız değilsin ,Sen durumunun farkına varmışsın, itiraf ediyor, çözüm arıyorsun. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Hayra alamet,Ekseriyet ise uykuda </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Ama bu seni teselli etmesin Çünkü, sen kendi namazından sorumlusun. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Namaz hakkında soru sorman iyi bir başlangıç </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Namaz, imandan sonraki en büyük hakikattır. Allah ile kul arasındaki en yüksek münasebettir. Bütün ibadetlerin özü, esası ve temelidir. İçinde bütün ibadetler vardır namazın.Nasıl mı,Bedenini, ruhunu ve zamanını veriyorsun, işte sana zekat. Kılarken yemiyor, içmiyorsun, işte oruç. Kabeye yöneliyorsun, yani hayalen hac yapıyorsun. Ayetler okuyorsun, dualar ediyorsun, okuduklarının anlamını düşünüyorsun, Rabbini zikrediyorsun. Bunların hepsi birer ibadet biçimi ve namaz tümünü kapsıyor. </strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>Bir rivayete göre sayısız melekler, kimi kıyamda, kimi rükuda, kimi secdede devamlı ibadet ederler. Namaz kılmakla meleklerin bütün ibadet nevilerini temsil ediyorsun.</strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><em><strong>SELAM VE DUA İLE............</strong></em></span></span></p><p style="text-align: right"></p> <p style="text-align: right">alıntı...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 111335, member: 8422"] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]VEYL O NAMAZ KILANLARA,Kardeşim,Benden namazı soruyorsun.Namaz kılmakta zorlanıyorum. Huzur ve sükun bulamıyorum. Ruhumda bezginlik ve bıkkınlık oluyor. Namazdan tad alamıyorum diyorsun. Bu konuda hiç de yalnız değilsin ,Sen durumunun farkına varmışsın, itiraf ediyor, çözüm arıyorsun. [/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][I][B]Hayra alamet,Ekseriyet ise uykuda Ama bu seni teselli etmesin Çünkü, sen kendi namazından sorumlusun. Namaz hakkında soru sorman iyi bir başlangıç Namaz, imandan sonraki en büyük hakikattır. Allah ile kul arasındaki en yüksek münasebettir. Bütün ibadetlerin özü, esası ve temelidir. İçinde bütün ibadetler vardır namazın.Nasıl mı,Bedenini, ruhunu ve zamanını veriyorsun, işte sana zekat. Kılarken yemiyor, içmiyorsun, işte oruç. Kabeye yöneliyorsun, yani hayalen hac yapıyorsun. Ayetler okuyorsun, dualar ediyorsun, okuduklarının anlamını düşünüyorsun, Rabbini zikrediyorsun. Bunların hepsi birer ibadet biçimi ve namaz tümünü kapsıyor. Bir rivayete göre sayısız melekler, kimi kıyamda, kimi rükuda, kimi secdede devamlı ibadet ederler. Namaz kılmakla meleklerin bütün ibadet nevilerini temsil ediyorsun. SELAM VE DUA İLE............[/B][/I][/SIZE][/FONT] [RIGHT] alıntı...[/RIGHT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İslamın Şartları
Namaz Kılmak
Fe veylun lil musalline
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…