Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Alimler ve Evliyalar
fedakarlık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ziyakarababa" data-source="post: 209119" data-attributes="member: 8628"><p><span style="color: #0f0f0f"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px">fedakarlık</span></span></span></p><p><span style="color: #0f0f0f"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px">Abdulluh bin Huzâfe es-Sehmî cok cesur sahabe idi. Bizans' a esir dusmustu. Bizans komutani onun cesaretini duymustu. Bu cesur insani kendi tarafina cekmek isteyen Bizans komutani Hiristiyan olmasi sarti ile onu iktidarina ortak yapma teklifinde bulundu. Aldigi cevap "hayir"di.</span></span></span> </p><p><span style="color: #0f0f0f"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px">Iskencenin akla hayale gelmeyenini tatbik etmisler, dininden donmeyince de idamina karar vermislerdi. Bu karar uzerine Abdullah aglamaya basladi. Bizanslilar saskindi; zira kafasini defalarca kaynar suya sokmuslar, atlarin arkasina baglayip suruklemisler, butun bunlara katlanan birinin aglamasina anlam verememislerdi. Ona korkuyor musun? diye sorduklarinda;</span></span></span> </p><p><span style="color: #0f0f0f"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px">“Boyle bir tek canla gidecegim diye uzuluyorum. Arzu ederdim ki basimdaki saclarim adedince basim olsun onlari sevdigim Allah ve Rasulu’ne feda edeyim. Ama su anda buna sahip degilim ve sadece bir can feda edebiliyorum.” seklinde cevap vermisti.</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyakarababa, post: 209119, member: 8628"] [COLOR=#0f0f0f][FONT=Arial][SIZE=3]fedakarlık[/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=#0f0f0f][FONT=Arial][SIZE=3]Abdulluh bin Huzâfe es-Sehmî cok cesur sahabe idi. Bizans' a esir dusmustu. Bizans komutani onun cesaretini duymustu. Bu cesur insani kendi tarafina cekmek isteyen Bizans komutani Hiristiyan olmasi sarti ile onu iktidarina ortak yapma teklifinde bulundu. Aldigi cevap "hayir"di.[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#0f0f0f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#0f0f0f][FONT=Arial][SIZE=3]Iskencenin akla hayale gelmeyenini tatbik etmisler, dininden donmeyince de idamina karar vermislerdi. Bu karar uzerine Abdullah aglamaya basladi. Bizanslilar saskindi; zira kafasini defalarca kaynar suya sokmuslar, atlarin arkasina baglayip suruklemisler, butun bunlara katlanan birinin aglamasina anlam verememislerdi. Ona korkuyor musun? diye sorduklarinda;[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#0f0f0f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#0f0f0f][FONT=Arial][SIZE=3]“Boyle bir tek canla gidecegim diye uzuluyorum. Arzu ederdim ki basimdaki saclarim adedince basim olsun onlari sevdigim Allah ve Rasulu’ne feda edeyim. Ama su anda buna sahip degilim ve sadece bir can feda edebiliyorum.” seklinde cevap vermisti.[/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Alimler ve Evliyalar
fedakarlık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…