Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Fesleğen kokulu yalnızlığın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 117088" data-attributes="member: 8422"><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>Ah yâr!</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>yine en güzel cümlelerimi kuruyorum</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>duymasan da, görmesen de biliyorum</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>anlıyorsun, hissediyorsun beni</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>vurgun yemiş sevdamı, </strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>zincirlenmiş vuslatı</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>ve elimdeki son hatıranı saklıyorum</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>katar katar hüzünler geçerken bahçemden</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>fesleğen kokulu yalnızlığını kokluyorum.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>Ah yâr!</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>sana bir umut yolluyorum, zifiri geceden</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>kanatları sevgiden, tüyleri sevgiden</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>gözlerinde aşk var, gözlerinde hasret</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>rengi beyaz lakin benzeri yoktur ebeden</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>al onu, bas bağrına benim yerime</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>kokunu sür, tenin değsin tenine</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>sen üzülme, sen beni düşünme</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>üfül üfül bâd-ı sabâ geçerken bahçemden</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>fesleğen kokulu yalnızlığını kokluyorum.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>Ah yâr!</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>çekilen çile kutsaldır bilirsin sen</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>vuslat ne zaman diye ah, vah etme sakın</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>yıkılsın dünya vazgeçme, aman yılmayasın</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>kara leke değmesin, aydınlık dünyana</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>bak tesbih yaptım günleri dize getirdim</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>Ya sabır çekiyorum, her an geçerken</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>yavaş yavaş zaman akıp giderken bahçemden</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>fesleğen kokulu yalnızlığını kokluyorum.</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><strong>İlyas Uçar - <a href="http://ilyasucar.com/kimim-ben/80-kullandigim-nickler-ve-manalari.html" target="_blank">Evvâh</a> - <a href="http://ilyasucar.com/kimim-ben/80-kullandigim-nickler-ve-manalari.html" target="_blank">Ebu Rudeyha</a></strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 117088, member: 8422"] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][B]Ah yâr! yine en güzel cümlelerimi kuruyorum duymasan da, görmesen de biliyorum anlıyorsun, hissediyorsun beni vurgun yemiş sevdamı, zincirlenmiş vuslatı ve elimdeki son hatıranı saklıyorum katar katar hüzünler geçerken bahçemden fesleğen kokulu yalnızlığını kokluyorum. Ah yâr! sana bir umut yolluyorum, zifiri geceden kanatları sevgiden, tüyleri sevgiden gözlerinde aşk var, gözlerinde hasret rengi beyaz lakin benzeri yoktur ebeden al onu, bas bağrına benim yerime kokunu sür, tenin değsin tenine sen üzülme, sen beni düşünme üfül üfül bâd-ı sabâ geçerken bahçemden fesleğen kokulu yalnızlığını kokluyorum. Ah yâr! çekilen çile kutsaldır bilirsin sen vuslat ne zaman diye ah, vah etme sakın yıkılsın dünya vazgeçme, aman yılmayasın kara leke değmesin, aydınlık dünyana bak tesbih yaptım günleri dize getirdim Ya sabır çekiyorum, her an geçerken yavaş yavaş zaman akıp giderken bahçemden fesleğen kokulu yalnızlığını kokluyorum. İlyas Uçar - [URL="http://ilyasucar.com/kimim-ben/80-kullandigim-nickler-ve-manalari.html"]Evvâh[/URL] - [URL="http://ilyasucar.com/kimim-ben/80-kullandigim-nickler-ve-manalari.html"]Ebu Rudeyha[/URL][/B][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Fesleğen kokulu yalnızlığın
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…