Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Risale-i Nur ve Nur Cemaati
Fethullah Hocaefendi:"Bu Sizin Hizmetiniz. Sizin, Sizin!..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ahmetemin" data-source="post: 48705" data-attributes="member: 2750"><p>dün Hocaefendiyi anlamıyorlardı ama bugün anlayanların sayısı çoğalmaya başladı ve bu sayı gittikçe artacak inşallah..Hocaefendi tutmuş bizim ellerimizden bizleri cennete götürüyor,yeter ki kendi akıbetimizin cennete uzanmasına kendi ellerimizle ket vurmaya çalışmayalım..Asıl vefa Hocaefendiyi sevenler için söylüyorum..ya da sevdiğini iddia edenler için..asıl vefa Hocaefendinin samimiyeti hakkında ,amacı,gayesi hakkında zerre dahi şüphe içine girmeksizin yolundan -izinden yürümektir..zira O bizi cennete giden yollara götürüyor..Zira o bizi riza-ı ilahi makamlarına götürüyor.._________________________________________________benin bir şiarım ve hedefim var..sonuna kadar hocamla birlikte olup bu kutsi yolda daim ve kaim olmaya çalışmak.bu davanın dertlisi delisi olmak..görenler deli divane desinler sansınlar beni..böyle bir özellik böyle bir şuur.. Rabbim isteyene ihlasla arzulayana lüyfeylesin..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ahmetemin, post: 48705, member: 2750"] dün Hocaefendiyi anlamıyorlardı ama bugün anlayanların sayısı çoğalmaya başladı ve bu sayı gittikçe artacak inşallah..Hocaefendi tutmuş bizim ellerimizden bizleri cennete götürüyor,yeter ki kendi akıbetimizin cennete uzanmasına kendi ellerimizle ket vurmaya çalışmayalım..Asıl vefa Hocaefendiyi sevenler için söylüyorum..ya da sevdiğini iddia edenler için..asıl vefa Hocaefendinin samimiyeti hakkında ,amacı,gayesi hakkında zerre dahi şüphe içine girmeksizin yolundan -izinden yürümektir..zira O bizi cennete giden yollara götürüyor..Zira o bizi riza-ı ilahi makamlarına götürüyor.._________________________________________________benin bir şiarım ve hedefim var..sonuna kadar hocamla birlikte olup bu kutsi yolda daim ve kaim olmaya çalışmak.bu davanın dertlisi delisi olmak..görenler deli divane desinler sansınlar beni..böyle bir özellik böyle bir şuur.. Rabbim isteyene ihlasla arzulayana lüyfeylesin.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Risale-i Nur ve Nur Cemaati
Fethullah Hocaefendi:"Bu Sizin Hizmetiniz. Sizin, Sizin!..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…