feza'nın evi...

zeyhak_

Well-known member
000ok7er1.gif
ebrar o ev senin cane..bize yok he bende adada bi ev istiyom haberin ola:D

zeyhak_

Well-known member
ne demek can...
mangal yaparız verandada...;)

ama fezayı gelirken alın arabayla..
o şimdi külüstür jetiyle gelmeye kalkar mazallah evin tepesine iner...
vecihisidir forumun malum...:011::011::011:
maşallah yahu ebrar her durumda da fezayıda unutmuyosun he:038: fezasız olmaz zten daha çok gelecek var sığmayız oraya sen zor konaklıyon :005:

ebrar172

Talebe
maşallah yahu ebrar her durumda da fezayıda unutmuyosun he:038: fezasız olmaz zten daha çok gelecek var sığmayız oraya sen konaklıyon zor :005:

fezayı nasıl unutiyim....beton gibi çarpar adamı...:005:

daha çok gelecek var sığmayız oraya sen zor konaklıyon...
-----------------------------------------------------------------------------

hani derler ya başımı sokacak bir evim olsun...
ben o sözü tamamen yanlış anlamışım yahu evi alırken...

sadece başım sığıyor eve...
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif

FaKiR

Meþveret Bþk.
fezayı nasıl unutiyim....beton gibi çarpar adamı...:005:

daha çok gelecek var sığmayız oraya sen zor konaklıyon...
-----------------------------------------------------------------------------

hani derler ya başımı sokacak bir evim olsun...
ben o sözü tamamen yanlış anlamışım yahu evi alırken...

sadece başım sığıyor eve...
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif

:)
Mubarek niye durup durup hortlatiyosun su eski konulari..

maşallah yahu ebrar her durumda da fezayıda unutmuyosun he:038: fezasız olmaz zten daha çok gelecek var sığmayız oraya sen zor konaklıyon :005:

Benle ugrasmayi kendine meslek edinmis zeyhak , artik bi temel ihtiyac haline gelmis :) yoksa cok sevdiginden degil :)

gaye-i himmet

Active member
feza bu evi sana bütün tevhid ekibi olarak para toplayıp aldık...okulunda başarılı bir dönem geçirdin hakkın...güle güle otur...yalnız balkon biraz sorunlu pek balkona çıkma ustayla konuştuk gelip yapacak...:D

haa bu arada yapım aşamasında sağolsun Merih herşeyi kayıt etti..TaLHa en pahalı malzemeyi aldı yani herşeyiyle sana layık arkadaşım benim...fonda çalan müziğide tevhid gen orkestrası çaldı...:p

http://www.vimeo.com/moogaloop.swf?..._byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1
(eski konu ama guncelleme yaptım)

hmmm guzel içinin dızaynıda nur mektebındekı gıbı:)yanlız fon müzigi farklı olsa maneviyat acısından ıyı olrdu...ahhh bıze boyle ev hedıye eden yokk:(:026:

ebrar172

Talebe
(eski konu ama guncelleme yaptım)

hmmm guzel içinin dızaynıda nur mektebındekı gıbı:)yanlız fon müzigi farklı olsa maneviyat acısından ıyı olrdu...ahhh bıze boyle ev hedıye eden yokk:(:026:

evi hediye ettiğimiz şahıs beğenmeyince bizimde şevkimiz kırıldı...:(
ama zaten bu evi devremülk olarak kullanıyoruz artık gaye-i himmet seneye kalacağınız tarihleri bahar başında belirtirseniz sorun olmaz yani..
icon10.gif