Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Fezapilotu...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 10728" data-attributes="member: 157"><p>y.ziya kardeşim o günkü tavrınız bana çok tuhaf gelmişti...belki hassas bir günümdeydim bilemiyorum işte her neyse..yalnız o gün size olan gönül kırğınlığım daha sonra akilane düşününce yumuşadı...nedenide şuydu ben bu kardeşlerimle arkadaşlarımla artık siz ne olarak adlandırıyorsanız...iki seneyi aşkındır aynı ortamda aynı muhabbetleri paylaşıyoruz..yeri geliyor ağlıyoruz yeri geliyor gülüyoruz şakalaşıyoruz..siz bunu bilmediğinizden size tuhaf gelmiş olabilir veyahut sadece sohbete müdahil olmak istemişsinizdir ben kastınızı yanlış anlamışımdır...bilmiyorum siz adlandırın ...demek istediğim şudur siz bu siteye geldiğinizde size ilk selam verende bendim tevafuk ve buradan üyeliğimi o gün bende sildirmek istedim sağolsunlar kızgınlığın aklı alıp gittiğini bilen site yönetimi silmedi üyeliğimi...sizinde buradan ayrılmanızı istemiyorum nedenide şudur..o gün belki ben ,belki siz belki ikimiz birden farketmez birbirimizi yanlış anladık diye düşünüyorum...ikimizde müslümanız ve ikimizede küskünlük yakışmaz bu olayın üstüne bir sünger çekelim inşallah mübarek...yeni tanışılan ortamlarda olur böyle sürtüşmeler zamanla siz beni ben sizi daha iyi mütala ederiz ... üyeliğinizi silmediği için TaLHa ya teşekkürler...nefsimize yenilmeyelim şeytanı kendimize güldürmeyelim inşallah...Allaha emanet olun selam ve dua ile...kötü niyetli olmadığınızı biliyorum eğer olsa idiniz burada olmazdınız zaten benden yana varsa bir hak helal olsun...üyeliğiniz daim olsun...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 10728, member: 157"] y.ziya kardeşim o günkü tavrınız bana çok tuhaf gelmişti...belki hassas bir günümdeydim bilemiyorum işte her neyse..yalnız o gün size olan gönül kırğınlığım daha sonra akilane düşününce yumuşadı...nedenide şuydu ben bu kardeşlerimle arkadaşlarımla artık siz ne olarak adlandırıyorsanız...iki seneyi aşkındır aynı ortamda aynı muhabbetleri paylaşıyoruz..yeri geliyor ağlıyoruz yeri geliyor gülüyoruz şakalaşıyoruz..siz bunu bilmediğinizden size tuhaf gelmiş olabilir veyahut sadece sohbete müdahil olmak istemişsinizdir ben kastınızı yanlış anlamışımdır...bilmiyorum siz adlandırın ...demek istediğim şudur siz bu siteye geldiğinizde size ilk selam verende bendim tevafuk ve buradan üyeliğimi o gün bende sildirmek istedim sağolsunlar kızgınlığın aklı alıp gittiğini bilen site yönetimi silmedi üyeliğimi...sizinde buradan ayrılmanızı istemiyorum nedenide şudur..o gün belki ben ,belki siz belki ikimiz birden farketmez birbirimizi yanlış anladık diye düşünüyorum...ikimizde müslümanız ve ikimizede küskünlük yakışmaz bu olayın üstüne bir sünger çekelim inşallah mübarek...yeni tanışılan ortamlarda olur böyle sürtüşmeler zamanla siz beni ben sizi daha iyi mütala ederiz ... üyeliğinizi silmediği için TaLHa ya teşekkürler...nefsimize yenilmeyelim şeytanı kendimize güldürmeyelim inşallah...Allaha emanet olun selam ve dua ile...kötü niyetli olmadığınızı biliyorum eğer olsa idiniz burada olmazdınız zaten benden yana varsa bir hak helal olsun...üyeliğiniz daim olsun... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Fezapilotu...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…