Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
FIKRA GİBİ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="istiðna" data-source="post: 68354" data-attributes="member: 4075"><p>Avustralya'da devlete ait bir sirketin umum müdürlügünü yapan bir adama</p><p></p><p>yaninda çalisanlarin küçük bir sakasi çok pahalliya mal olmus.Yilbasi</p><p></p><p>dolayisi ile sirket çalisanlari ve aileleri için tertip edilen bir</p><p></p><p>eglencede müdür masa üzerinde cüzdanini birakip tuvalete gitmis. Adamin</p><p></p><p>cüzdanini karistirip loto biletini bulan yardimcisi biletteki numaralari</p><p></p><p>bir yere kayit etmis ve gidip garson kiz ile bir seyler konusmus. Adam</p><p></p><p>tuvaletten döndükten biraz sonra garson kiz salonun ortasina gelip</p><p></p><p>"Yilbasi</p><p></p><p>lotosu biraz önce çekildi, bir kisi alti bildi, tam 15 milyon dolar</p><p></p><p>kazandi,</p><p></p><p>size kazanan numaralari okuyorum.." deyip adamin numaralarini okumus.</p><p></p><p>Müdür cüzdanindan biletini çikartmis, numaralari kontrol etmis bir</p><p></p><p>sararmis, bir kizarmis. Garson kizi çagirip numaralari bir daha</p><p></p><p>ögrenmis, biletini</p><p></p><p>bir daha kontrol etmis. Bir kadeh viskiyi dibine kadar içtikten sonra</p><p></p><p>ayaga</p><p></p><p>kalkmis ve söyle demis "Sizlere kisa bir açiklamam var, senelerden beri</p><p></p><p>çalistigim bu sirketten ve sizlerden nefret ediyorum. Karimi ve</p><p></p><p>çocuklarimi</p><p></p><p>da hiç sevmiyorum, . Artik</p><p></p><p>hepinizin cani cehenneme, ben sekreterimi alip Amerika'ya gidiyorum,</p><p></p><p>çünkü</p><p></p><p>lotodan tam 15 milyon dolar kazandim!" Hakiki bir hikayenin, bir meslek</p><p></p><p>hayatinin ve bir evliligin sonu.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="istiðna, post: 68354, member: 4075"] Avustralya'da devlete ait bir sirketin umum müdürlügünü yapan bir adama yaninda çalisanlarin küçük bir sakasi çok pahalliya mal olmus.Yilbasi dolayisi ile sirket çalisanlari ve aileleri için tertip edilen bir eglencede müdür masa üzerinde cüzdanini birakip tuvalete gitmis. Adamin cüzdanini karistirip loto biletini bulan yardimcisi biletteki numaralari bir yere kayit etmis ve gidip garson kiz ile bir seyler konusmus. Adam tuvaletten döndükten biraz sonra garson kiz salonun ortasina gelip "Yilbasi lotosu biraz önce çekildi, bir kisi alti bildi, tam 15 milyon dolar kazandi, size kazanan numaralari okuyorum.." deyip adamin numaralarini okumus. Müdür cüzdanindan biletini çikartmis, numaralari kontrol etmis bir sararmis, bir kizarmis. Garson kizi çagirip numaralari bir daha ögrenmis, biletini bir daha kontrol etmis. Bir kadeh viskiyi dibine kadar içtikten sonra ayaga kalkmis ve söyle demis "Sizlere kisa bir açiklamam var, senelerden beri çalistigim bu sirketten ve sizlerden nefret ediyorum. Karimi ve çocuklarimi da hiç sevmiyorum, . Artik hepinizin cani cehenneme, ben sekreterimi alip Amerika'ya gidiyorum, çünkü lotodan tam 15 milyon dolar kazandim!" Hakiki bir hikayenin, bir meslek hayatinin ve bir evliligin sonu..... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
FIKRA GİBİ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…