Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Flaş! kedi ve köpeklerin arasında tutulan 5 yaşında bir çocuk .
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nuriye" data-source="post: 130533" data-attributes="member: 9424"><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p></p><p> <strong>Rusya'nın Sibirya bölgesinde polisin, kedi ve köpeklerin arasında tutulan 5 yaşında bir çocuk bulduğu bildirildi.</strong></p><p> </p><p>[FONT=Helvetica,Verdana,Arial][/FONT]</p><p></p><p>[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]<span style="font-size: 10px">Rus polisi tarafından yapılan açıklamada, tüm hayatını Sibirya'nın Çita bölgesindeki bir kedi ve köpek şirketindeki odada geçiren çocuğun Rusça bilmediği</span></p><p><span style="font-size: 10px">ve polisin kendisini gözetim altına aldığı zaman köpek gibi tepkiler verdiği kaydedildi.</span></p><p><span style="font-size: 10px"></span></p><p><span style="font-size: 10px">Açıklamada, dış dünyaya hiç çıkarılmayan çocuğun kedi ve köpekler tarafından büyütüldüğü belirtilerek, "Hiç yıkanmayan kirli elbiseler içindeki çocuğun tavırları tamamen bir hayvanınkine benziyor ve yanına yaklaşan insanların üstüne atlıyor" denildi.</span></p><p><span style="font-size: 10px"></span></p><p><span style="font-size: 10px">Küçük çocuğun tutulduğu odada ne ısıtma, ne su ne da kanalizasyon sistemi olduğu belirtilen açıklamada, Nataşa adındaki kız çocuğunun bir yetimhanede psikologlar tarafından gözetim altında tutulduğu kaydedildi.</span></p><p><span style="font-size: 10px"></span></p><p><span style="font-size: 10px">Açıklamada, gerçek yaşı 5 olmasına rağmen 2 yaşındaki bir çocuk gibi görünen Nataşa'nın kaşıkla yemek yemediği ve birlikte yaşadığı hayvanların birçok tepkisini yansıttığı belirtilerek, "Bakıcılar odayı terk ettiğinde Nataşa kapıya</span></p><p><span style="font-size: 10px">doğru sıçrayıp havlıyor" denildi.</span></p><p><span style="font-size: 10px"></span></p><p><span style="font-size: 10px">Polis, 5 yaşındaki Nataşa'nın annesini sorgularken, kayıp olan babasının ise aranmasına devam ediliyor.</span></p><p><span style="font-size: 10px"></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nuriye, post: 130533, member: 9424"] [B] [/B] [B]Rusya'nın Sibirya bölgesinde polisin, kedi ve köpeklerin arasında tutulan 5 yaşında bir çocuk bulduğu bildirildi.[/B] [FONT=Helvetica,Verdana,Arial][SIZE=2][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]Rus polisi tarafından yapılan açıklamada, tüm hayatını Sibirya'nın Çita bölgesindeki bir kedi ve köpek şirketindeki odada geçiren çocuğun Rusça bilmediği ve polisin kendisini gözetim altına aldığı zaman köpek gibi tepkiler verdiği kaydedildi. Açıklamada, dış dünyaya hiç çıkarılmayan çocuğun kedi ve köpekler tarafından büyütüldüğü belirtilerek, "Hiç yıkanmayan kirli elbiseler içindeki çocuğun tavırları tamamen bir hayvanınkine benziyor ve yanına yaklaşan insanların üstüne atlıyor" denildi. Küçük çocuğun tutulduğu odada ne ısıtma, ne su ne da kanalizasyon sistemi olduğu belirtilen açıklamada, Nataşa adındaki kız çocuğunun bir yetimhanede psikologlar tarafından gözetim altında tutulduğu kaydedildi. Açıklamada, gerçek yaşı 5 olmasına rağmen 2 yaşındaki bir çocuk gibi görünen Nataşa'nın kaşıkla yemek yemediği ve birlikte yaşadığı hayvanların birçok tepkisini yansıttığı belirtilerek, "Bakıcılar odayı terk ettiğinde Nataşa kapıya doğru sıçrayıp havlıyor" denildi. Polis, 5 yaşındaki Nataşa'nın annesini sorgularken, kayıp olan babasının ise aranmasına devam ediliyor. [/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Flaş! kedi ve köpeklerin arasında tutulan 5 yaşında bir çocuk .
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…