Aslında bunu dile getirirken çekiniyorum abilerden uyarı alabilirim ama istişareye açık olmak gerekir diye düşünüyorum.. aslında forum dopdolu değil elbetteki herşey 4/4 olamaz ama yakını oldurmaya çalışıyoruz inş. açılış tarihine dikkat ederseniz çok karışık bir dönemde start vermiş.

.büyüğümüzün dediği gibi kış günü arının oğul verdiği nerde görülmüş arı yaz günü oğul verir.Ama Allah isterse ismi lazım olmayan sitelerin arasına böyle davası hakkı ve hakikatı anlatan insanların gayretlerini de sergiler. Burası da bir hizmet sektörü inş.zamanla eksiklerimiz tamamlanır inş. Ana sayfaya daha dikkatli bakmanızı tavsiye ediyorum. İlmihalle karşılaştırma yapın eksik konular mevcut, mevleviliğe bakın mesneviye az yer verilmiş vs.,tasavvuf alimleri bölümünde hayatı anlatılmamış değerli alimler var bazı konulardaki ayet ve hadisleri elinizde ki kaynaklarla ( netten değil!!!) karşılaştırma yapın doğru ise onaylayıcı rencide etmeden teşekkür babında yazı ekleyin bunlar birkaçı örnek olarak vs.vs. Bunları dile getirirken sakın olaki akıl vermek olarak algılamayın sadece yardım amaçlı yoksa niyetim sizi rencide etmek değil. Şuda gözardı edilemez yorumlarınız, konularınız çok güzel...Ayrıca forumlarda emeği geçenlerden Allah ebeden razı olsun...selam ve dua ile..