ALLAH AŞKINA SİTENİN ESKİ TARZI,RENGİ DAHA GÜZELDİ.. NİYE DEĞİŞTİRİLDİ Kİ ANLAMADIM ???
M molla_zehra Well-known member 22 Haz 2007 #1 ALLAH AŞKINA SİTENİN ESKİ TARZI,RENGİ DAHA GÜZELDİ.. NİYE DEĞİŞTİRİLDİ Kİ ANLAMADIM ???
S SaYa Well-known member 22 Haz 2007 #2 lütfen bir tema seçin kısmında Saidnur denen yeri tıkla eski haline gelir inş. Sayfanın sol üst köşesinde,kullanıcı adınızın altında.
lütfen bir tema seçin kısmında Saidnur denen yeri tıkla eski haline gelir inş. Sayfanın sol üst köşesinde,kullanıcı adınızın altında.
M molla_zehra Well-known member 12 Tem 2007 #3 sitenin arka planı hep böyle mi kalacak? afven haddimi aştığımı düşünmeyin bu başlıktan dolayı. lakin eski arka plana alıştığım için zorluk çekiyorum.merak edip sordum:"bu arka plan hep böyle mi kalacak" ???
sitenin arka planı hep böyle mi kalacak? afven haddimi aştığımı düşünmeyin bu başlıktan dolayı. lakin eski arka plana alıştığım için zorluk çekiyorum.merak edip sordum:"bu arka plan hep böyle mi kalacak" ???
N Nevzatt Well-known member 12 Tem 2007 #4 sitenin arka planı hep böyle mi kalacak? değiştirebilirsin arka palanı tam resminin olduğu yerde tavsiye et bir teme seç var ordan istediğini kullan bu size kalmış
sitenin arka planı hep böyle mi kalacak? değiştirebilirsin arka palanı tam resminin olduğu yerde tavsiye et bir teme seç var ordan istediğini kullan bu size kalmış
M molla_zehra Well-known member 12 Tem 2007 #5 sitenin arka planı hep böyle mi kalacak? çok teşekkür ederim böyle böyle cehalet gidecek be usta