Normal
EMRAH AĞABEY DUALAR HALA DURUYOR?emrah ağabey sohbet-muhabbet bölümde "çevşenin ikliminde" , "güzel bir dua" ile yine aynı bölümün makale-menkıbe kısmında "amiiin" başlıklı dualar var.hepsini yerli yerinde görmek beni mesrur edecek yaa.kendimce yaparım sandım lakin başaramadım da allah razı ola fiemanillah_________________________________________________YERLERİNİ BİLDİRDİM LAKİN EVRAD KISMINDA DEĞİL DUALAR.AĞABEY VALLAH ABARTTIYSAM KUSURA BAKMA LAKİN FORUMUN ESTETİĞİ AÇISINDAN HİÇ HOŞ DURMUYOR DA.H.H.EDESİN FİEMANİLLAH
EMRAH AĞABEY DUALAR HALA DURUYOR?
emrah ağabey sohbet-muhabbet bölümde "çevşenin ikliminde" , "güzel bir dua" ile yine aynı bölümün makale-menkıbe kısmında "amiiin" başlıklı dualar var.
hepsini yerli yerinde görmek beni mesrur edecek yaa.kendimce yaparım sandım lakin başaramadım da allah razı ola fiemanillah_________________________________________________YERLERİNİ BİLDİRDİM LAKİN EVRAD KISMINDA DEĞİL DUALAR.AĞABEY VALLAH ABARTTIYSAM KUSURA BAKMA LAKİN FORUMUN ESTETİĞİ AÇISINDAN HİÇ HOŞ DURMUYOR DA.H.H.EDESİN FİEMANİLLAH