Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Forumu Gerçek Hayatıyla Karıştıranlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="berraksu" data-source="post: 67678" data-attributes="member: 4030"><p><strong>Forumu Gerçek Hayatıyla Karıştıranlar</strong></p><p></p><p>Evet forumdaki hayatını gerçek hayatına karıştırınca neler oluyor beraber bakalım...</p><p></p><p>Anne yemek yaptıktan sonra:</p><p>-Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne....</p><p></p><p>Biri elinde kağıtla size adres sorunca:</p><p>-Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et....</p><p></p><p>Fotoraf albümüne bakarken:</p><p>-Capslar bir harika....... </p><p></p><p>Biri beyendiği bir şey verince:</p><p>-repi hakettin........</p><p></p><p>Kardeşten bir bardak su isterken:</p><p>-Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep'e boğarım........</p><p></p><p>Birine hediye alırken:</p><p>-Bu harika!Hemen indiriyorum........</p><p></p><p>Birine bir şey hazırladıktan sonra:</p><p>-Senin için upload ettim........</p><p></p><p>Sınıfta biri küfrederse:</p><p>-Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi........</p><p></p><p>Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra:</p><p>-Replerinizi bekliyorum.............</p><p></p><p>Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca:</p><p>-Bu konu daha önceden verilmişti..........</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="berraksu, post: 67678, member: 4030"] [b]Forumu Gerçek Hayatıyla Karıştıranlar[/b] Evet forumdaki hayatını gerçek hayatına karıştırınca neler oluyor beraber bakalım... Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika....... Biri beyendiği bir şey verince: -repi hakettin........ Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep'e boğarım........ Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim........ Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi........ Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -Replerinizi bekliyorum............. Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti.......... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Forumu Gerçek Hayatıyla Karıştıranlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…