Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Gam tutmaz oldu gönül sızım!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 216780" data-attributes="member: 1005472"><p></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne vakit sessizliğime çekilip, halin efkârıyla dertleşsem</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Bin bir suallerin peşine takılıp yıllarımı devirsem, şevki ümidi ruhumda hissetsem</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Çilenin senasında filizlenerek sabrın vahasında irkilsem, kalbimle şeksiz yüzleşsem</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Keder ve elemin sahibiyle gönlü ihsan eden aşkın diliyle hemhal edip kendime gelsem</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">İşte bu hal üzere dil çaresiz ve kalbim bilmem ki niye sessiz</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Hüznün burukluğu yüreğim için ne engin mübadelesiz ve hüccet için fevkalade fersiz</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Şimdi gözlerden dökülen yaş niye hicranın busesiyle ilintisiz, sinem demsiz, şevksiz</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ey hak duy sesimi vicdan için hevesimi, garip ve kimsesizliğimi, yetim ve öksüz gibi</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ummanın nidasında mahzun kalmışım, nedenli şaşırmışım</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Sanki meyden nasipsiz, hıçkırıklar için hesapsız, suskun sokakta mecalsiz adımım</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Hangi yöne meyletsem, irfan ve ihsan için ruhumun feryadını dinlesem sızı duyarım</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Sessiz bir köşeye siner, gölgeler içine meyleder, sinemde bin bir elem ve kederi anarım</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne vakit halin derinliğine nüfus etsem ve kalbimi dinlesem</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ruhumun hicran damlalarını bir bir aşikâr eyleyerek, vicdanımla mizan yüzleşsem</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Sevgi ve muhabbetin badiresinden arîleşen nefsin prangasında çaresizliğimi görsem</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Rahmet ve mağfiretin tecelli ettiği an ve müddetin nefesime bahşettiği ülfete erişsem</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Tuval bana bakar, ruhumdan akseden sesler içimi pek yakar</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ses veren yaylı tambur, kalbimin sükût eden halinden hüznün lehçesiyle söz eder</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Meclisler ve sazendeler sessiz feryatların güftesini izhar eder, mızrap onu şehre der</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Gönül bu, bazen söz dinler, bazen kendi dirliğine çekilerek, gün yüzüne çıkmak ister</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Toprağı hasretin meşkiyle, hilkatin vezniyle kokladım</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Suyun dilinde, dağın sükût eden halinde, ummanın kuşatan vecdiyle aşkı hissettim</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Gönlümün yabancılığını mukayese edip içlendim, sualler için şimdi sırası mı dedim</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Bir köşeye çekilip vaktin pervasızlığınsa düşündüm, o an çok üşüdüm ve de elendim</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Mustafa CİLASUN</span></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 216780, member: 1005472"] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne vakit sessizliğime çekilip, halin efkârıyla dertleşsem[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Bin bir suallerin peşine takılıp yıllarımı devirsem, şevki ümidi ruhumda hissetsem[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Çilenin senasında filizlenerek sabrın vahasında irkilsem, kalbimle şeksiz yüzleşsem[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Keder ve elemin sahibiyle gönlü ihsan eden aşkın diliyle hemhal edip kendime gelsem[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]İşte bu hal üzere dil çaresiz ve kalbim bilmem ki niye sessiz[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Hüznün burukluğu yüreğim için ne engin mübadelesiz ve hüccet için fevkalade fersiz[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Şimdi gözlerden dökülen yaş niye hicranın busesiyle ilintisiz, sinem demsiz, şevksiz[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ey hak duy sesimi vicdan için hevesimi, garip ve kimsesizliğimi, yetim ve öksüz gibi[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ummanın nidasında mahzun kalmışım, nedenli şaşırmışım[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Sanki meyden nasipsiz, hıçkırıklar için hesapsız, suskun sokakta mecalsiz adımım[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Hangi yöne meyletsem, irfan ve ihsan için ruhumun feryadını dinlesem sızı duyarım[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Sessiz bir köşeye siner, gölgeler içine meyleder, sinemde bin bir elem ve kederi anarım[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne vakit halin derinliğine nüfus etsem ve kalbimi dinlesem[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ruhumun hicran damlalarını bir bir aşikâr eyleyerek, vicdanımla mizan yüzleşsem[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Sevgi ve muhabbetin badiresinden arîleşen nefsin prangasında çaresizliğimi görsem[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Rahmet ve mağfiretin tecelli ettiği an ve müddetin nefesime bahşettiği ülfete erişsem[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Tuval bana bakar, ruhumdan akseden sesler içimi pek yakar[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ses veren yaylı tambur, kalbimin sükût eden halinden hüznün lehçesiyle söz eder[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Meclisler ve sazendeler sessiz feryatların güftesini izhar eder, mızrap onu şehre der[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Gönül bu, bazen söz dinler, bazen kendi dirliğine çekilerek, gün yüzüne çıkmak ister[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Toprağı hasretin meşkiyle, hilkatin vezniyle kokladım[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Suyun dilinde, dağın sükût eden halinde, ummanın kuşatan vecdiyle aşkı hissettim[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Gönlümün yabancılığını mukayese edip içlendim, sualler için şimdi sırası mı dedim[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Bir köşeye çekilip vaktin pervasızlığınsa düşündüm, o an çok üşüdüm ve de elendim[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Mustafa CİLASUN[/SIZE][/FONT][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Gam tutmaz oldu gönül sızım!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…