Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
GAYB YAGMURU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 43916" data-attributes="member: 12"><p>Bir gün Resulullah (s.a.v) bir dostunun cenazasinin defni icin mezarliga gitmisti.Mezarliktan dönüp Hz.Ayse`nin (r.anh) yanina gelince Hz.Ayse ellerini Resulullah`in yüzüne,sacina,yakasina ve gögsüne sürdü.Bunun üzerine Resulullah (s.a.v):</p><p>"Böyle ne arıyorsun?" diye sordu.</p><p>Hz.Ayse: </p><p>"Bugün hava bulutluydu sen mezarliktayken yagmur yagdi.Fakat hic ıslanmamışsın,hicbir yerinde yagmurun eseri yok." dedi.</p><p></p><p></p><p>Resulullah (s.a.v) bunun üzerine:</p><p>" O sira basina ne örtmüstün?" diye sordu.</p><p>Hz.Ayse:</p><p>"Senin ridani basima örtmüstüm." deyince</p><p>Allah`in Rasulu:</p><p>"Ey temiz kadin bu yüzden senin gözüne GAYB yagmuru görüldü.O gördügün yagmur bu gökten ve bu buluttan degil baska gökten, baska buluttandir." dedi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 43916, member: 12"] Bir gün Resulullah (s.a.v) bir dostunun cenazasinin defni icin mezarliga gitmisti.Mezarliktan dönüp Hz.Ayse`nin (r.anh) yanina gelince Hz.Ayse ellerini Resulullah`in yüzüne,sacina,yakasina ve gögsüne sürdü.Bunun üzerine Resulullah (s.a.v): "Böyle ne arıyorsun?" diye sordu. Hz.Ayse: "Bugün hava bulutluydu sen mezarliktayken yagmur yagdi.Fakat hic ıslanmamışsın,hicbir yerinde yagmurun eseri yok." dedi. Resulullah (s.a.v) bunun üzerine: " O sira basina ne örtmüstün?" diye sordu. Hz.Ayse: "Senin ridani basima örtmüstüm." deyince Allah`in Rasulu: "Ey temiz kadin bu yüzden senin gözüne GAYB yagmuru görüldü.O gördügün yagmur bu gökten ve bu buluttan degil baska gökten, baska buluttandir." dedi. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
GAYB YAGMURU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…