Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Geç Kalmış Bir Susuş ve İnsan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="medine gülü" data-source="post: 16629" data-attributes="member: 221"><p>. </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>Nereye gidiyorsun ey insan!</em></strong></span></span></span></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">Bak insan diyorum sana! İnsan Peki, sen inanıyor musun insan olduğuna? İnanıyor musun gerçekten inandığına ? İnancına, inanman gerektiğine, neye ve neden inandığına? Sen sen ey insan! Nasıl yaşıyorsun? Dur dur! Sen yoksa yaşadığını mı sanıyorsun? Nedir senin için yaşamak?</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>**************************</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>Fecir vakti Onu düşünerek açıyor musun gözlerini? Ellerin, ayakların kıpırdıyor mu? En önemlisi kalbin atıyor mu? Fark ediyor musun, bugün de nefes aldığını? Sen yaşıyor musun ey insan? ! Tenin sıcak mı, soğuk mu? Hissettiğin duygunun adı ne? Üşüyor musun, terliyor musun ve gerçekten hissediyor musun?</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>**************************</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>Yaşamak nedir senin için söyle? ! Açtın gözlerini& Ellerin, ayakların kıpırdıyor Tamam, kalbin de atıyor Peki, yeterli mi bu oluşlar yaşamana? Yerinden doğruldun, bastın yeryüzüne& Bunlara izin verenden bihabersen yaşıyor musun söyle?!</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>**************************</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>Adım attın günün kalbine Çevrende eş, dost belki Ya yalnızsın ya da paylaşıyorsun; o yaşadığını zannettiğin hayatı sevdiklerinle Sesler geliyor harmanlanmış güzelliklerle& Hepsi hitap ediyor sana& Mutlu oluyorsun duyduklarınla Mevsim belki yaz, belki de kış& Ya bir kuş sesi var dışarıda, ya da yaz</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>**************************</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>yağmurunun çatı üzerine vuruş sesi Yani ıssız değil hiçbir yer Peki, farkında mısın duyduğuna? Ve bu yaşamak mı ey insan söyle?! Sen inanıyor musun gerçekten yaşadığına?</em></strong></span></span></span></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">Hissediyorsun şimdi soğuğu ve sıcağı Sol yanında bir et parçası ki; bütün bedenin onun elleri arasında Bir kıpırtı, bir hareket var; gün içinde belki de hiç hissetmediğin Oysa seni ayakta tutan, sana sevgiyle ya da nefretle baktırtan o Ah be insan! Sen bir kalp taşıyorsun Yoksa taşıdığını sanıyorsun! İnsan! Sen kalbini biliyor musun? Nedir senin için kalp, söyle? !</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>**************************</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>Gözünde iki damla belirirse kalbin sızladığındandır Sesini duymak istediğin birine hasretteysen, kalbindir o özlemi, o hasreti taşıyan. Yüzünde bir tebessüm oluştuysa, bil ki o et parçasına Yaradan sevgi koyduğu içindir ki; o et parçası sahibini biliyorsa hep tebessüm kardır</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>**************************</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>Hiç düşündün mü bir kalp taşıdığını? Ey insan! Sen ne kadar da bencilsin Bilmiyorsun ki o olmasa sen hiçsin! Bilmiyorsun ki taşıdığın her uzuv onunla hareket eder Ah insan! Bak, hala insan diyorum farkındaysan! Biliyorum, diyorsun ki; Bana mı sesleniyorsun? Yoksa sen insan değil misin? Bilmem Belki sen öyle olduğunu zannediyorsun</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>**************************</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>Düşüncen var bilirim Seni her gün güzelliklerden alaşağı eden Bir de nefsin ki; gaflet kuyusuna adım adım sürükleyen Ne demeli bilmem ki! Kişi kendi iyiliğini istemezse başka fani onu ne kadar düşünür? Kendinden çok düşünür ey insan! İnan kendinden ve nefsinden çok düşünür!..</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>**************************</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>Şimdi asrısaadete uzan bir an Kapat gözlerini Emri verdin, kapandı gözlerin Eğer ki biliyorsan düşün şimdi Efendimizi. Sen ki Ondan asırlar sonra gelecektin Ne görmüştü seni, ne de bilmişti Karşı komşun değildir; senden bir şey bekleyerek iyilik yapan! Oğlun ya da kızın değildir O; menfaatle seni sevip, canım diyerek sarılan Kara gözlerine vurulan, sesine aşina olup vazgeçilmezi olduğun eşin değildir O!</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>**************************</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>Demem o ki ey insan, O Peygamberin! O seni görmeden seven! O senin için gece gözyaşı döken Senin belki adını bir kere bile aşkla anmadığın halde sana kardeşim, ümmetim diyen&</em></strong></span></span></span></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">Ne o! Ağır mı geldi insan! Kaçırıyorsun gözlerini Yoksa bir vicdanın olduğunu mu hatırladın sözler içine dokununca? O zaman şükret Yaradan'a hala vicdanım var diye Hala bir yazı okuyunca, bir gerçeği duyunca sızlıyor diye</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>**************************</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>Ah ben insan! Ne mutlu sana Hatırladın ben insanım diye Ben dünyaya insan suretinde, sağlam, ayakları yere basan, gören, hisseden, duyan, dokunan, ağlayan, gülen biri olarak geldim Bir kalbim var; Allah'ı (c.c) biliyor. Bir dilim var; Onu zikrediyor. Ben yürüyen, koşan yani sapasağlam</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange"><strong><em>**************************</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>İnsan! Demek insansın ha! Bu dünyaya neden geldiğini biliyor musun peki? Vazifen ne, ne için yaratıldın? Tamam geldin& Tamam sağlamsın& Peki, gerisi yok mu? Ye, iç, gez, toz, ağla, gül, bağır... Ah insan! Sen yaşamak diye buna mı diyorsun? Öyleyse Ashap yaşamamış Evliya hiç gelmemiş dünyaya! Peygamberimiz (s.a.v) yaşamayı mı bilmiyordu yoksa? Yaradan sana öğretmiş de en sevdiği, bütün âlemi Onun adı için yarattığı Sevgilisine mi öğretmemiş?</em></strong></span></span></span></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">İnsan! Demek yaşıyorsun Ah gafil ah! Sen bal gibi de yaşadığını sanıyorsun</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange"><strong><em>**************************</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>Anlayacaksın biliyor musun? Fakat bu dünyadaki gibi; nasıl bir şeyi elinden kaçırdığında onun değerini anlıyorsun, işte ölüm meleği gelip o farkında olmadığın, taşıdığını sandığın ruhunu aldığında duracaksın& Ben nerdeyim? Ah be! Ben insandım, yaşıyordum, yaşadığımı sanıyordum! diyeceksin.</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange"><strong><em>**************************</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>İçinde taşıdığın ve her gün hareket halinde olan ama senin ı koşuşturmada, iş peşinde, para peşinde ya da peşinde koştuğun her ne ise, farkında olmadığın o et parçasının o an farkına varacaksın& Durmuş! diyeceksin Yani görevi bittiğinde, yani değerini yitirdiğinde, hiçbir özelliği kalmadığında, aç kalmış bir hayvana verdiğinde bir lokmada yutacak küçük bir et olduğunda</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange"><strong><em>**************************</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>Hani seni ağlatan, sevgilerle coşturan, kör kütük aşık olan, bazen sancılarıyla seni uyutmayan o kalbin çok geç farkında olacaksın</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>İşte böyle insan! Bak hala insan diyorum sana Yalan diyorsam söyle, vur yüzüme! İnan gocunmam Ben de senin gibiyim Fani, geçici, kendini bilmeyen ve yaşadığını zanneden&</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange"><strong><em>**************************</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple"><strong><em>Sen şimdi bana doğruyu söyle!</em></strong></span></span></span></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">Sen nereden geldin?</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">Sen nereye gidiyorsun?</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: purple">Yaşıyor musun, yoksa sen yaşadığını mı sanıyorsun?Alıntı</span></span></span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="medine gülü, post: 16629, member: 221"] . [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]Nereye gidiyorsun ey insan![/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=purple]Bak insan diyorum sana! İnsan Peki, sen inanıyor musun insan olduğuna? İnanıyor musun gerçekten inandığına ? İnancına, inanman gerektiğine, neye ve neden inandığına? Sen sen ey insan! Nasıl yaşıyorsun? Dur dur! Sen yoksa yaşadığını mı sanıyorsun? Nedir senin için yaşamak?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]**************************[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]Fecir vakti Onu düşünerek açıyor musun gözlerini? Ellerin, ayakların kıpırdıyor mu? En önemlisi kalbin atıyor mu? Fark ediyor musun, bugün de nefes aldığını? Sen yaşıyor musun ey insan? ! Tenin sıcak mı, soğuk mu? Hissettiğin duygunun adı ne? Üşüyor musun, terliyor musun ve gerçekten hissediyor musun?[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]**************************[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]Yaşamak nedir senin için söyle? ! Açtın gözlerini& Ellerin, ayakların kıpırdıyor Tamam, kalbin de atıyor Peki, yeterli mi bu oluşlar yaşamana? Yerinden doğruldun, bastın yeryüzüne& Bunlara izin verenden bihabersen yaşıyor musun söyle?![/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]**************************[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]Adım attın günün kalbine Çevrende eş, dost belki Ya yalnızsın ya da paylaşıyorsun; o yaşadığını zannettiğin hayatı sevdiklerinle Sesler geliyor harmanlanmış güzelliklerle& Hepsi hitap ediyor sana& Mutlu oluyorsun duyduklarınla Mevsim belki yaz, belki de kış& Ya bir kuş sesi var dışarıda, ya da yaz[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]**************************[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]yağmurunun çatı üzerine vuruş sesi Yani ıssız değil hiçbir yer Peki, farkında mısın duyduğuna? Ve bu yaşamak mı ey insan söyle?! Sen inanıyor musun gerçekten yaşadığına?[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=purple]Hissediyorsun şimdi soğuğu ve sıcağı Sol yanında bir et parçası ki; bütün bedenin onun elleri arasında Bir kıpırtı, bir hareket var; gün içinde belki de hiç hissetmediğin Oysa seni ayakta tutan, sana sevgiyle ya da nefretle baktırtan o Ah be insan! Sen bir kalp taşıyorsun Yoksa taşıdığını sanıyorsun! İnsan! Sen kalbini biliyor musun? Nedir senin için kalp, söyle? ![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]**************************[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]Gözünde iki damla belirirse kalbin sızladığındandır Sesini duymak istediğin birine hasretteysen, kalbindir o özlemi, o hasreti taşıyan. Yüzünde bir tebessüm oluştuysa, bil ki o et parçasına Yaradan sevgi koyduğu içindir ki; o et parçası sahibini biliyorsa hep tebessüm kardır[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]**************************[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]Hiç düşündün mü bir kalp taşıdığını? Ey insan! Sen ne kadar da bencilsin Bilmiyorsun ki o olmasa sen hiçsin! Bilmiyorsun ki taşıdığın her uzuv onunla hareket eder Ah insan! Bak, hala insan diyorum farkındaysan! Biliyorum, diyorsun ki; Bana mı sesleniyorsun? Yoksa sen insan değil misin? Bilmem Belki sen öyle olduğunu zannediyorsun[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]**************************[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]Düşüncen var bilirim Seni her gün güzelliklerden alaşağı eden Bir de nefsin ki; gaflet kuyusuna adım adım sürükleyen Ne demeli bilmem ki! Kişi kendi iyiliğini istemezse başka fani onu ne kadar düşünür? Kendinden çok düşünür ey insan! İnan kendinden ve nefsinden çok düşünür!..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]**************************[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]Şimdi asrısaadete uzan bir an Kapat gözlerini Emri verdin, kapandı gözlerin Eğer ki biliyorsan düşün şimdi Efendimizi. Sen ki Ondan asırlar sonra gelecektin Ne görmüştü seni, ne de bilmişti Karşı komşun değildir; senden bir şey bekleyerek iyilik yapan! Oğlun ya da kızın değildir O; menfaatle seni sevip, canım diyerek sarılan Kara gözlerine vurulan, sesine aşina olup vazgeçilmezi olduğun eşin değildir O![/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]**************************[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]Demem o ki ey insan, O Peygamberin! O seni görmeden seven! O senin için gece gözyaşı döken Senin belki adını bir kere bile aşkla anmadığın halde sana kardeşim, ümmetim diyen&[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=purple]Ne o! Ağır mı geldi insan! Kaçırıyorsun gözlerini Yoksa bir vicdanın olduğunu mu hatırladın sözler içine dokununca? O zaman şükret Yaradan'a hala vicdanım var diye Hala bir yazı okuyunca, bir gerçeği duyunca sızlıyor diye[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]**************************[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]Ah ben insan! Ne mutlu sana Hatırladın ben insanım diye Ben dünyaya insan suretinde, sağlam, ayakları yere basan, gören, hisseden, duyan, dokunan, ağlayan, gülen biri olarak geldim Bir kalbim var; Allah'ı (c.c) biliyor. Bir dilim var; Onu zikrediyor. Ben yürüyen, koşan yani sapasağlam[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=darkorange][B][I]**************************[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]İnsan! Demek insansın ha! Bu dünyaya neden geldiğini biliyor musun peki? Vazifen ne, ne için yaratıldın? Tamam geldin& Tamam sağlamsın& Peki, gerisi yok mu? Ye, iç, gez, toz, ağla, gül, bağır... Ah insan! Sen yaşamak diye buna mı diyorsun? Öyleyse Ashap yaşamamış Evliya hiç gelmemiş dünyaya! Peygamberimiz (s.a.v) yaşamayı mı bilmiyordu yoksa? Yaradan sana öğretmiş de en sevdiği, bütün âlemi Onun adı için yarattığı Sevgilisine mi öğretmemiş?[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=purple]İnsan! Demek yaşıyorsun Ah gafil ah! Sen bal gibi de yaşadığını sanıyorsun[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=darkorange][B][I]**************************[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]Anlayacaksın biliyor musun? Fakat bu dünyadaki gibi; nasıl bir şeyi elinden kaçırdığında onun değerini anlıyorsun, işte ölüm meleği gelip o farkında olmadığın, taşıdığını sandığın ruhunu aldığında duracaksın& Ben nerdeyim? Ah be! Ben insandım, yaşıyordum, yaşadığımı sanıyordum! diyeceksin.[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=darkorange][B][I]**************************[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]İçinde taşıdığın ve her gün hareket halinde olan ama senin ı koşuşturmada, iş peşinde, para peşinde ya da peşinde koştuğun her ne ise, farkında olmadığın o et parçasının o an farkına varacaksın& Durmuş! diyeceksin Yani görevi bittiğinde, yani değerini yitirdiğinde, hiçbir özelliği kalmadığında, aç kalmış bir hayvana verdiğinde bir lokmada yutacak küçük bir et olduğunda[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=darkorange][B][I]**************************[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]Hani seni ağlatan, sevgilerle coşturan, kör kütük aşık olan, bazen sancılarıyla seni uyutmayan o kalbin çok geç farkında olacaksın[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]İşte böyle insan! Bak hala insan diyorum sana Yalan diyorsam söyle, vur yüzüme! İnan gocunmam Ben de senin gibiyim Fani, geçici, kendini bilmeyen ve yaşadığını zanneden&[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=darkorange][B][I]**************************[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=purple][B][I]Sen şimdi bana doğruyu söyle![/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=purple]Sen nereden geldin?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=purple]Sen nereye gidiyorsun?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=purple]Yaşıyor musun, yoksa sen yaşadığını mı sanıyorsun?Alıntı[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Geç Kalmış Bir Susuş ve İnsan
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…